Nejste přihlášen/a.
Mám problém mobil donedávna fungoval,ale ted mi píše že mám vložit sim at už tam vložím jakého koliv operátora.Čím to může být?A také jsem se chtěla zeptat zda nevíte jak odblokovat mobil na českého operátora?Mám doma jiný telefon,ale je z ciziny.Děkuji
Pokud Vám píše,že máte vložit SIM,zkontrolujte nejdříve,zda kontakty na SIM dobře doléhají na příslušné elektr.kontakty v telefonu.
Mám doma jeden starší mobil a šuplíček na SIM už je trochu rozviklaný,občas to tu hlášku napíše.
Telefon lze odblokovat i v domácím prostředí,ale Vy tyhle znalosti pravděpodobně nemáte,když se ptáte.
Zaneste telefon do nějaké prodejny mobilů (raději spec.bazar než ofic.prodejce),je to otázka několika málo stokorun.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.