Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabránit opakovaným lagům v Minecraftu?

Od: klimat odpovědí: 3 změna:

Zdravím.Mám takový problém s Minecraftem.Začal se mi totiž hrozně lagovat.Chvíli jede normálně, ale pak se začne brutálně sekat a pak to zase jede v pohodě a potom to zase laguje a opakuje se to furt dokola.Minecraft mám koupený.Ani mod optifine mi s tím nepomohl.Zkoušel jsem i Minecraft Tweaker ale opakovaným lagům to také nezabránilo.Počítač mám dost výkonný a internet rychlý.Mám win7 64bit systém.Moc mě to štve a rád bych si v klidu zahrál Minecraft.Neví někdo co s tím?

Předem díky za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kolik máte v počítači paměti? Minecraft je na její velikost dost háklivý.

metiju
hodnocení

Mám pamět 4,00 GB.

hodnocení

0x
ahoj :) mě pomohlo nastavit v menu hry horší grafiku "fast" (ne "fancy") hodně se mi to sekalo třeba když prší :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]