ccleaner spouštěj když máš všechny aplikace zavřené pak nemusíš odznačovat nic
doplněno 11.02.12 16:28:
podle mě je nejlepší TuneUp Ultilites - dá se stáhnout i čeština...tento program vám automaticky dělá údržbu celého počítače a mimo jiné můžete mít na ploše ikonu úklid na kterou si kdykoli kliknete a máte vyčištěné registry uvolněné místo na disku defragmentovaný disk...tuneup si sám zjistí co počítač zrovna potřebuje a během chvilky vám provede to co je zrovna potřeba - je to VYNIKAJÍCÍ program
Na tom obrázku od ahasvera si všimní zatržítek.Na kartě aplikace odstraň zatržení pro Firefox u historie internetu , posledně navštívené adresy.A mělo by to být .
pepehanak: "ccleaner spouštěj když máš všechny aplikace zavřené pak nemusíš odznačovat nic" Tak tomu příliš nerozumím. I když zavřu před čištěním všechny spuštěné aplikace tak mi je stejně pročistí pokud je v nich co čistit. Když pak spustím Firefox tak zjistim, že se mi neotevře se záložkami které jsem tam měl otevřené naposledy, protože CCleaner je vyčistil. Mne zajímá co bych měl v tom CCleaneru nechat nezatrhnuté tak aby mi to při čištění nevyčistilo naposledy spuštěné záložky ve Firefoxu. Na přiloženém obrázku je vidět co tam všechno mám u Firefoxu zatrhnuté. TuneUp neznám a proto nedokážu posoudit zda je dobrý nebo ne. K takovým programům které automaticky samé dělaji nějakou údržbu a něco odstraňují nemám příliš důvěru. Takto to může odstranit i něco důležitého a nadělat tak více škody než užitku. Nejraději mám vše pod kontrolou a sám si potvrzuji co má být odstraněné a co ne i když většinou nevím co bezpečně odstranit můžu a co raději ne, protože se v tom příliš nevyznám. K CCleaneru také nemám 100% důvěru, ale prozatím mne nezklamal natolik, že by mi způsobil nějaké vážné problémy s počítačem a tak ho občas používám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.