Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spodní lišta u XP

Od: dance® odpovědí: 20 změna:

Dobrý den, prosím můžete mi někdo poradit. Mám XP a nevím co jsem přesně udělala , ale spodní lišta , kde je políčko Start se rozšířila z 1 cm asi na 2 cm. Zkoušela jsem šipkami celé to posunout ,ale stalo se , že celá spodní lišta úplně zmizela. Snad mi někdo poradí .Děkuji

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mravenec10*
hodnocení

2x

Zkuste tam kde se vám dole schovala najet šipkou a šipka by se vám měla předělat na takovou tu dvojšipku když zmačknete a zatáhnete nahoru mělo by to vylezt.

hodnocení

Ano to jsem zkoušela , ale stále je ta lišta širší to zn. asi ty 2 cm

ladinpraha*
hodnocení

0x

Chyť ji levým myšítkem a nastav na původní velikost.

Spodní lišta u XP
hodnocení

No jak jsem psala kolegovi , stále ty 2 cm

ladinpraha*

Nemáš zaškrtnuto Uzamknout hlavní panel?

11.02.12 14:53
hodnocení

ne nemám

ahasver4*

Musíte to uchopení provést vícekrát,taky jsem se s tím zlobil.:)Skoušejte...

doplněno 11.02.12 15:03:

Já vím,prostě ji vícekrát uchopte a posuňte směrem dolů,jedno přeskočí...:)

hodnocení

No jak jsem psala ,lišta nahoru jde , ale má šířku 2 cm .Původně byla tak kolem 1 cm. Já právě potřebuji , aby ta šířka byla zase kolem 1 cm

mravenec10*

ještě mě napadlo : kliknite pravým na lištu , pak dejte vlastnosti objeví se vám okýnko Vlastnosti -> hlavního panele a nabídky start neměla by být zakřížkovaná : 1.Automaticky skrývat hlavním panel a 2.uzamknou hlavní panel. Nebo taky pomůže počítač restartovat a ono se to může vrátit do normálu. Mě se to jednou taky stalo a restartování to vyřešilo.

hodnocení

tak vše jsem ted provedla a stále nic:(

ahasver4*

Já vím,prostě ji vícekrát uchopte a posuňte směrem dolů,jednou přeskočí.:)

hodnocení

nic nejde to:)

ladinpraha*

Když jde nahoru, tak musí jít i dolů na správnou šířku.

hodnocení

Ted to jde nahoru i dolů , ale ta lišta je stále široká 2 cm a ne 1 cm tak jak nahoře:(

takez
hodnocení

0x

A nemáte změněné rozlišení?To způsobuje rozšíření hlavního panelu.

hodnocení

Omlouvám se , prosím můžete mi popsat jak mám zjistit

des*

Změna velikosti hlavního panelu
Velikost hlavního panelu můžete změnit tak, aby vzniklo další místo pro tlačítka a panely nástrojů.
Pravým tlačítkem myši klikněte na prázdnou oblast na hlavním panelu. Pokud je příkaz Uzamknout hlavní panel označen zaškrtnutím, je hlavní panel uzamčený. Odemkněte jej kliknutím na příkaz Uzamknout hlavní panel, čímž zrušíte zaškrtnutí.
Přejděte na okraj panelu nástrojů, počkejte, dokud se ukazatel nezmění na dvoustrannou šipku , a potom přetažením ohraničení nastavte požadovanou velikost hlavního panelu.

hodnocení

Dobrý den , děkuji zdá se , že to jde ,ale rozbalily se mi tu ikony z plochy a nejdou odstranit .Ted teda už nevím co dělat*zed*

des*

Klep prtl na lištu,vlastnosti ,ikony,zobrazování na liště.TEN POČÍTAČ MÁ NÁPOVĚDU!

hodnocení

Moc děkuji ,všem za čas a rady. Napíši jak byl problém vyřešen .Dole na liště jsem měla v Panelech nástrojů zaškrtnuté všechny položky. Odkazy se pak nevešly do spodní lišty a ta proto byla široká 2 cm. *slunce*

Otázkou však pro mne zůstává ,jak se to mohlo stát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]