Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím můžete mi někdo poradit. Mám XP a nevím co jsem přesně udělala , ale spodní lišta , kde je políčko Start se rozšířila z 1 cm asi na 2 cm. Zkoušela jsem šipkami celé to posunout ,ale stalo se , že celá spodní lišta úplně zmizela. Snad mi někdo poradí .Děkuji
Musíte to uchopení provést vícekrát,taky jsem se s tím zlobil.Skoušejte...
Já vím,prostě ji vícekrát uchopte a posuňte směrem dolů,jedno přeskočí...
No jak jsem psala ,lišta nahoru jde , ale má šířku 2 cm .Původně byla tak kolem 1 cm. Já právě potřebuji , aby ta šířka byla zase kolem 1 cm
ještě mě napadlo : kliknite pravým na lištu , pak dejte vlastnosti objeví se vám okýnko Vlastnosti -> hlavního panele a nabídky start neměla by být zakřížkovaná : 1.Automaticky skrývat hlavním panel a 2.uzamknou hlavní panel. Nebo taky pomůže počítač restartovat a ono se to může vrátit do normálu. Mě se to jednou taky stalo a restartování to vyřešilo.
Změna velikosti hlavního panelu
Velikost hlavního panelu můžete změnit tak, aby vzniklo další místo pro tlačítka a panely nástrojů.
Pravým tlačítkem myši klikněte na prázdnou oblast na hlavním panelu. Pokud je příkaz Uzamknout hlavní panel označen zaškrtnutím, je hlavní panel uzamčený. Odemkněte jej kliknutím na příkaz Uzamknout hlavní panel, čímž zrušíte zaškrtnutí.
Přejděte na okraj panelu nástrojů, počkejte, dokud se ukazatel nezmění na dvoustrannou šipku , a potom přetažením ohraničení nastavte požadovanou velikost hlavního panelu.
Dobrý den , děkuji zdá se , že to jde ,ale rozbalily se mi tu ikony z plochy a nejdou odstranit .Ted teda už nevím co dělat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.