Zdravím, prosím Vás už jsem zničil několik ks CD. Nevím jak mám vypálit Windows XP Professional SP3. Můj postup byl takový: Převedl jsem Windows do formátu ISO. Pák Ten Windows ISO, jsem vypálil přes Nero, Deamon, Power ISO i CloneCD , jako vypálit obraz CD. A námaha byla zbytečná . Při startu počítače mi Windows vůbec s CD nenačte a po chvilce najede Windows Vista co mám na HDD. Ale když dam Windows XP Professional SP1 od známého tak to ihned načte. V Biosu mám nastaveno Boot. 1- DVD-ROM. Myslím si že to prostě nějak blbě vypaluju. Poradí mi prosím někdo, jak to mám vypálit když WINDOWS XP PROFESSIONAL SP3 mám na ploše ve složce rozbalený. Moc Vám děkuji
Když vložíte cd do mechaniky, co se stane, jde načíst? Jde z něj spustit průvodce instalací?
Je možné, že nebyl image vytvořen jako bootovací, jak říká Edyss. No a nebo jste tam místo windows převedl kdovíco. Ten ISO by měl mít kolem 602MB, raději ho někde stáhněte už hotový a vypalte.
Protože když jste převáděl CD na ISO, tak se vám pravděpodobně zkopírovaly jsem soubory, a ne bootovací část CD. Doporučuji stáhnout např na uloz.to WIN XP PRO SP3 ISO, vypálit normálně jako image (nejraději to dělám přes PowerISO) a potom Vám musí jít z CD nabootovat. Mám takto stažených několik a všechny bez problému fungují, ale když jsem si vytvářel sám IMAGE, tak to bylo spíš utrpení rozchodit to.
Navíc nechápu, proč kopírujete CD na ISO a z ISO pak děláte zase CD? Kdybyste dak "kopírovat CD", tak je mnohem vyšší pravděpodobnost, že se to povede
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.