Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ja mám vypálit Windows XP Professional?

Od: hell* odpovědí: 5 změna:
Zdravím, prosím Vás už jsem zničil několik ks CD. Nevím jak mám vypálit Windows XP Professional SP3.
Můj postup byl takový:
Převedl jsem Windows do formátu ISO. Pák Ten Windows ISO, jsem vypálil přes Nero, Deamon, Power ISO i CloneCD , jako vypálit obraz CD. A námaha byla zbytečná .
Při startu počítače mi Windows vůbec s CD nenačte a po chvilce najede Windows Vista co mám na HDD.
Ale když dam Windows XP Professional SP1 od známého tak to ihned načte.
V Biosu mám nastaveno Boot. 1- DVD-ROM.
Myslím si že to prostě nějak blbě vypaluju. Poradí mi prosím někdo, jak to mám vypálit když WINDOWS XP PROFESSIONAL SP3 mám na ploše ve složce rozbalený. Moc Vám děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Sice nechápu, proč chceš SP3 vypalovat, ale myslím si, že na ploše máš jenom SP3 a nikoli WinXP.

ahasver4*
hodnocení

0x

Z plochy se to nemusí povést...Zkuste to uložit do nějaké složky a tam odtud to skusit znovu...

edyss*
hodnocení

0x

Přes Nero - vytvořit bootovací CD.

dzordz*
hodnocení

0x

Když vložíte cd do mechaniky, co se stane, jde načíst? Jde z něj spustit průvodce instalací?

Je možné, že nebyl image vytvořen jako bootovací, jak říká Edyss. No a nebo jste tam místo windows převedl kdovíco. Ten ISO by měl mít kolem 602MB, raději ho někde stáhněte už hotový a vypalte.

hodnocení

0x

Protože když jste převáděl CD na ISO, tak se vám pravděpodobně zkopírovaly jsem soubory, a ne bootovací část CD. Doporučuji stáhnout např na uloz.to WIN XP PRO SP3 ISO, vypálit normálně jako image (nejraději to dělám přes PowerISO) a potom Vám musí jít z CD nabootovat. Mám takto stažených několik a všechny bez problému fungují, ale když jsem si vytvářel sám IMAGE, tak to bylo spíš utrpení rozchodit to.

Navíc nechápu, proč kopírujete CD na ISO a z ISO pak děláte zase CD? Kdybyste dak "kopírovat CD", tak je mnohem vyšší pravděpodobnost, že se to povede

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]