Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opakované restartování

Od: pepehanak* odpovědí: 7 změna:

stále se mi restartoval komp pak už nešel ani zapnout - v opravně mi vyměnili základní desku (ještě v záruce)...ted komp naskočí ale asi po cca 15 - 20 minutách se zase opakovaně restartuje a nenaskočí - naskočí jen tehdy když je delší dobu vypnutý...mám podezření, že mi tu zákl.desku nevyměnili protože jim zrovna komp naskočil...nebo může být závada v něčem jiném?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Podívejte se zda nemáte uvolněný chladič na procesoru a zda větrák běží jak má...

doplněno 11.02.12 13:04:

A jestli je pod chladičem pasta...jestli naskočí po delším vypnutí,něco se přehřívá...

darkradar*
hodnocení

0x

a ještě to samý na zdroji ten má tepelnou pojistku

pepehanak*
hodnocení

větráky jdou - jaká pasta?

ahasver4*

Mezi chladičem a procesorem je chladící pasta.Někdy,když je comp starší,už neplní svoji funkci a musí se obnovit.Stojí pár babek...Ale u Vás ten problém bude asi složitější.Zkuste dotlačit všechny kontakty napájení,možná je nějaký volný.Stejně tak bych zkontroloval jak sedí GK...

doplněno 11.02.12 13:57:

Máte možnost vyzkoušet jiný zdoj?Oni Vám měnili základní desku?Systém to obyčejně nerozdýchá...

doplněno 11.02.12 14:04:

Tak mohli ji vyměnit za stejný typ...Ve Vašem případě bych zkusil reklamaci...

pepehanak*
hodnocení

vše je dotlačeno (několikrát)

pepehanak*
hodnocení

jiný zdroj nemám - desku vyměnili (prej) - je stejná jakou jsem měl...

pepehanak*
hodnocení

ta pojistka je napevno nebo se dá vyměnit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]