Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se zapínáním počítače

Od: ammie odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, proč vždycky když zapnu počítač se objeví na monitoru: "Příprava konfigurace" a po chvilce, že se konfigurace nezdařila, tak se počítač vypne a zase znovu zapne a takhle to někdy udělá třeba i 5x. Nevím jak mám nastavit aby se počítač zapl bez konfigurace. Mám Windows 7. Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Přeinstalovat Windows, je to interní chyba.

ammie
hodnocení

a kde bych to mohla bez nějakých problémů přeinstalovat? bez ztráty souborů

Doma. Udělat nejprve zálohu souborů. Buďto na DVD-RW (podle velikosti bude potřeba několik disků) nebo na nějaký jiný například externí disk. Pak vzít instalační CD operačního systému, vložit do mechaniky a přeinstalovat... Po vložení instalačního CD se objeví průvodce, který vede intuitivně nabídkou.

ammie
hodnocení

CD jsem k počítači nedostala, windows už byl v tom nainstalovaný

yery94cz*

Zkuste se optat tam, odkud počítač máte, nebo známých, kteří by Vám instalační CD zapůjčili. Pokud neuspějete, zřejmě si budete muset instalační CD koupit.

CD s OS se nedá jen tak zapůjčit. Zpravidla musí být ke konkrétnímu počítači (přesněji základní desce) originální CD dodávané s počítačem-tzv OEM verze. Pokud se nejedná o licence rozšířené na více než jeden PC (které jsou podstatně dražší).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]