Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrofon u Skypu

Od: jopny* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, potřebuju poradit jak si nastavit mikrofon u sluchátek na Skype. Nefunguje mi, ale druhý mikrofon ano.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Nejsem si jist jestli to bude ono ale uvidíte...Ve Skypu Nastavení Zvuková zařízení a zkuste vybrat mikrofon sluchátek.Jestli tam bude.Podle obrázku...

Mikrofon u Skypu
jopny*
hodnocení

Toto jsem už zkoušel, ale nepomohlo.

Sluchátka s mikrofonem mám tyto: sluchatka.heureka.cz/...

Ve výběru mikrofonu u Skypu mi to dává na výběr pouze: Mikrofon (Realtek AC´97 audio for VIA (R) Audio Controler)

Vstup (Realtek AC´97 audio for VIA (R) Audio Controler)

Bohužel ani jedno nefunguje.

doplněno 11.02.12 11:25:

chtěl bych aby mi fungoval ten na sluchátkách

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jaký druhý mikrofon? To máš připojené dva mikrofony nebo když strčíš jiný mikrofon do stejné zdířky, tak funguje? Pokud ve stejné zdířce jeden funguje a druhý ne, tak je asi jeden z nich špatný.

jopny*
hodnocení

Ano takhle to myslim. Dík moc. (to je k prdu, že nefunguje xD)

ahasver4*

Jestli nebude vidět ani v tomhle,pak má ladinpraha pravdu a je v háji...Ovladací panely Zvuk...

Mikrofon u Skypu #2

hodnocení

0x

Občas se mi stává že se mi sám od sebe mikrofon vypne, tak ho v ovládání hlasitosti musím znovu zapnout.

Mikrofon u Skypu #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]