Nejste přihlášen/a.
prosím o radu ,proč u některých odkazů se objeví hvězdička viz.obr. a odkaz nejde kopírovat
děkuji
Měl by to být google pop-up blocker - zabránění odkazům v otvírání, pokud by vyhodily nové okno. Kliknutí pravým - otevřít by ale mělo pořád fungovat.
Vypnete to viz obrázek.
dzordz: Nemusí to být pop-up od googlu ale jiných šmejdů toolbarů. Stribrnaku, vložte sem ten log z HijackThisu a uděláme trošku úklid v prohlížeči nebo počítači. Bragl od googlu, ASK, apod. v počítači nemá co dělat.
Nevím, jestli to můžou bejt jiné šmejdy. Vizuální vzhled té blokovací šipky od google toolbaru se mi nedařilo najít, ale podle slovního popisu to byla přesně ta, jako na obrázku.
Jo, to bude nejspíš ono. Zkusil bych přepnout Blokace vyskakovacích oken, jestli tím ta šipka zmizí.
tak se mi odkaz podařilo okopírovat,nainstaloval jsem program,dělal vše dle postupu Beno,jen nejde vše z toho okopírovat co je na obrázku,jen část přikládám
doplněno 11.02.12 13:48:UŽ TO VALÍ,DÍKY BENO A DZORDZ!
Přejděte do C:Program FilesTrend MicroHiJackThis a tam najdete hijackthis.log. Ten otevřte v Poznámkovém bloku a celý obsah vložte sem. Ten google toolbar musí pryč, akorát Vám to brzdí prohlížeč a dělá to jen a jen problémy. Tak pro prevenci před dalšími možnými problémy s internetem doporučuju sem vložit ten log. Pak Vám řeknu co a jak udělat.
vše jsem udělal jak jste napsal,pak se mi otevřel poznámkový blok,chtěl jsem to psaní z hijacku zkopčit a dát se,ale vyběhlatato tabulka,což znamená
únos, který již běží
tím pádem mi to nešlo
Tohle vypadá, jako že jste se pokoušel spustit Hijackthis.exe. Ujistěte se, že HijackThis je zavřený a otevřte v Poznámkovém bloku Hijackthis.log (mělo by to mít ikonku poznámkového bloku/wordpadu, eventuelně writeru/wordu).
Ten překlad, ten máte od googlu či odkuď? Hrůza... Zkoušel jsem jen tak rychle překlad z Bingu a ten mi to přeložil jako Hijackthis je již spuštěn, což je lepší překlad
Co používáte za internetový prohlížeč? Máte nainstalovnaé v něm nějaké zásuvné modely (plug-iny)? jak máte systém zabezpečen (antivir/antispyware/firewal/...)?
prohlíčeč mám jak jste mi již radil minulý měsíc IE-9,zásuvné moduly nevím co jsou,systém jsem čistil superantispyvarem a pravidelně denně čistím ccleanerem
Já radím spoustu uživatelům a tak si bohužel nepamatuju, kdo co používá. Myslím si, že v prohlížeči je nějaká potvora. Stáhněte a nainstalujte si program HijackThis a vložte sem log z programu. Podíváme se na to, co tam je...
Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhněte si program HijackThis (například zde → trendmicro.com/...) a spusťte instalační program. Nyní proběhne instalace a po instalaci HijackThis spustťe - kliknete na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která je během nekolika vteřin hotová. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujte a vložte sem na poradnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.