Nejste přihlášen/a.
Dobrý den kamarád mi včera přeinstaloval windows xp na windows 7 profesional . Ale háček je vtom že nevím co stím vyváděl a mám na hardsiksu volných jen 10 GB takže nejspiš neodstranil windows xp a nainstaloval to knim ..Když se mi spouští pc tak mi nenaskočí nabidka abych si vybral systém kolirát už sem to vyděl ale umě nic umě se rovnou spustí windows 7 . Nevíte někdo jak odstranit Windows xp?prosím i menší návvod ktomu děkji.. Štrauch
Otevři si Start,Počíteč,rozklikni C a podívej se jestli tam není složka Windows Old.Jestli jo,dej odstranit jako Správce.
doplněno 10.02.12 21:14:Možná to bude složka Windows XP..
jojo našel sem tam par programu který sem měl we windows xp tak mám klasicky odtstranit tu složku ju?
jojo našel sem tam par programu který sem měl we windows xp tak mám klasicky odtstranit tu složku ju?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.