Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit systém windows xp

Od: jamby* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den kamarád mi včera přeinstaloval windows xp na windows 7 profesional . Ale háček je vtom že nevím co stím vyváděl a mám na hardsiksu volných jen 10 GB takže nejspiš neodstranil windows xp a nainstaloval to knim ..Když se mi spouští pc tak mi nenaskočí nabidka abych si vybral systém kolirát už sem to vyděl ale umě nic umě se rovnou spustí windows 7 . Nevíte někdo jak odstranit Windows xp?prosím i menší návvod ktomu děkji.. Štrauch

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Otevři si Start,Počíteč,rozklikni C a podívej se jestli tam není složka Windows Old.Jestli jo,dej odstranit jako Správce.

doplněno 10.02.12 21:14:

Možná to bude složka Windows XP..

jamby*
hodnocení

jojo našel sem tam par programu který sem měl we windows xp tak mám klasicky odtstranit tu složku ju?

jamby*
hodnocení

jojo našel sem tam par programu který sem měl we windows xp tak mám klasicky odtstranit tu složku ju?

ahasver4*

Pokud z toho nebudeš nic potřebovat a máš to zazálohovaný,tak ji můžeš smazat.

doplněno 10.02.12 21:29:

Nemáš zač...:)

jamby*
hodnocení

Ok už to frčí díky moc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]