Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte proč když stahuju, tak se mi to přerušuje. Používám chrome.
Díky
Odkud stahuješ, přes co jsi připojen, jakou máš rychlost internetu, dělá ti to pořád, nebo dejme tomu poslední den?
Mě by ještě zajímalo, jestli to přerušuje ve smyslu zpomaluje na nulu a po chvíli pokračuje a doběhne, nebo jestli se to přeruší, zavře a skončí s neúplně staženým souborem. A taky jestli po celý průběh dané události funguje připojení (ping -t).
doplněno 11.02.12 16:43:No mně šlo o to, jestli server přestane (dočasně) odesílat (třeba kvůli nějakým průběžným limitům), nebo jestli spadne připojení.
Je to ve smyslu na nulu a konec.Pokud jedete na free slot.U VIP lze stahování navázat.To přerušení bývá velkým množstvím připojení uživatelů na server.Proto doporučuji stahovat na free v ranních nebo nočních hodinách,jede to i rychleji.
Pokud ani toto nezabere,pak může být problém v pc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.