Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft - rozdíl verzí

Od: liki12® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je jedno když je dole minecraft 1.0 nebo to vadi potřebuju aby to bylo minecraft 1.0.0

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Tak mně přijde 1.0 to samý jako 1.0.0, ale kdo ví, co si o tom myslej oni :D

Když si na .exe kliknete pravým, Vlastnosti, Podrobnosti, uvidíte tam verzi souboru. No a jinak jestli si to po odinstalování a nové instalaci pořád pamatuje, že se má začít updatovat, aniž byste to chtěl, tak bych to znovu odinstaloval a pak smazal odpovídající záznamy z registrů (nebo automaticky nějakým complete total uninstaller či jak se dneska takové věci nazývají).

jopny*
hodnocení

0x

Ahoj, také hraju minecraft a správně by tam mělo být 1.0.0. Takhle jsem to měl já.

hodnocení

A nevíš když si stahnu minecraft 1.0.0 tak si mi to utomaticky začne stahovat na 1.0.0 ale nic jsem nezaškrtnul aby se to aktualizovalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]