Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím vás chtěl bych se zeptat ... mam soubor gif chtěl bych ho jednoduše dat na plochu a aby se "hýbal" ... pro lidi co uí pracovat s pc no-problem ... asi bych na to došel ale nějak na to ted nemám čas ... prosím vás kdyby někdo kdo ví mohl napsat zhruba postup tak mi to moc pomůže .. klidně můžu tam dat i gif z html ale přesně nevím jak .. díky za pomoc
WIN7 neumí ani prohlížet animace v základním prohlížeči fotek (na XP to šlo bez problému). Nevím sice, jaký má význam animovaná tapeta, ale na 7mičkách se mi nic takového nepodařilo rozchodit. Chtěl jsem si SWF (tuším na XP a starších to šlo díky "active desktop"), ale na 7 taky beznadějně
doplněno 09.02.12 23:55:**Chtěl jsem si dát na tapetu SWF, (tuším na XP a starších to šlo díky "active desktop"), ale na 7 taky beznadějně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.