Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft 1.0.0

Od: liki12® odpovědí: 8 změna:

Neví někdo náhodou když jsem spouštěl minecraft 1.0.0 tak jsem dal force update ale to jsem nechtěl ale ted se mi to aktualizuje pořád nevíte co stim?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hansikii*
hodnocení

0x

Vymazat minecraft z pc a znova stáhnout :) když nepomůže napiš :)

hodnocení

skoušel jsem nepomohlo to

hansikii*

A to ono když stáhneš rovnou minecraft 1.0.0 tak se to při spuštění začne samo aktualizovat? mohl by jsi to více popsat?

hodnocení

Ano když stahnu zas minecraft 1.0.0 tak se to začne zas aktualizovat.

hodnocení

Nevíte někdo co stim?

samo*

toto sa mi tiez deje

tomasx

Cau hej nevite jak odinstalovat minecraft, nemužu ho najit v přidat nebo odebrat programy

hodnocení

0x

Koukám že tu potřebujete odborníka přes Minecraft. Dejte nabídku Start -> Spustit (ve win XP) tam do toho řádku napište %appdata% (i s těma procentama) a otevře se vám složka. V ní hledejte složku .Minecraft. Pro odinstalování Minecraftu tu složku jednoduše smažte. Jestli chcete dat jinou verzi tak tu složku otevřete. Dále v ní otevřete složku bin a v ní je soubor minecraft.jar. Ten smažte a stáhněte váš potřebný minecraft.jar. Pro verzi 1.0.0 je ke stažení zde http://adf.ly/3magv
Další dotazy rád zodpovím ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]