Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám velkou prosbu,mám notebook s WIN 7 a nejdou mi obrázky s GIF koncovkou.Fungují pouze na pps a když ho otevřu v e-mailu.V jiných případech nejdou. Nevíte náhodou někdo co s tím?Děkuji moc za každou užitečnou radu.Veronika
doplněno 09.02.12 17:34:Na prohlížení mám k dispozici Nero Photosnap Viewer,Prohlížeč fotografií Picasa .Veronika
To je sice pěkné, že nefunguje, ale něco to jistě udělá. Gif otevře klidně i internet explorer, nebo prohlížeč obrázků, takže zkusit pravé tl na myši, otevřít v programu a vybrat správný
Ahoj Mavericku,určitě to zvládne,ale mě jde o to,že nefunguje,tzn.otevře se jako klasický JPG obrázek,ale nefunguje jako GIF(nehýbe se).Díky Veronika
Ahoj Mavericku,vím,že každý GIF se nehýbe,ale ty obrázky,které mám jsou vyzkoušené na jiném PC a tam se hýbou.Takže je jasně vina u mě.Veronika
Pokud GIF není animovnaý, tak hold se nehýbe. Jinak doporučoval bych zkusit nainstalovat IrfanView.
Ke stažení zde: slunecnice.cz/...
čeština: irfanview.net/...
plug-iny: irfanview.tuwien.ac.at/...
Máme obdobný problém, není pravda, že ve všech prohlížečích se hýbe, určitá verze(patrně 11, nebo co to mám) Firefoxu opravdu správně nespouští gify. Např. já používám jednoduchý onMouseOver a onMouseOut pro javascript na zobrazování gifu a gif prostě správně neběží, jak má, vím to, animaci jsem si dělal sám. Chrome ji normálně v pořádku zobrazí, ostatní také, ovšem firefox, vezme pouze výchozí situaci gifu a koncovou situaci gifu, ty zobrazí, prohledával jsem nějaká fóra a opravdu to je nějaký bug.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.