Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázek GIF nefunguje

Od: veronikanika2012* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,mám velkou prosbu,mám notebook s WIN 7 a nejdou mi obrázky s GIF koncovkou.Fungují pouze na pps a když ho otevřu v e-mailu.V jiných případech nejdou. Nevíte náhodou někdo co s tím?Děkuji moc za každou užitečnou radu.Veronika

doplněno 09.02.12 17:34:

Na prohlížení mám k dispozici Nero Photosnap Viewer,Prohlížeč fotografií Picasa .Veronika

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je sice pěkné, že nefunguje, ale něco to jistě udělá. Gif otevře klidně i internet explorer, nebo prohlížeč obrázků, takže zkusit pravé tl na myši, otevřít v programu a vybrat správný

veronikanika2012*
hodnocení

Ahoj Mavericku,určitě to zvládne,ale mě jde o to,že nefunguje,tzn.otevře se jako klasický JPG obrázek,ale nefunguje jako GIF(nehýbe se).Díky Veronika

Ne každý se má hýbat

veronikanika2012*
hodnocení

Ahoj Mavericku,vím,že každý GIF se nehýbe,ale ty obrázky,které mám jsou vyzkoušené na jiném PC a tam se hýbou.Takže je jasně vina u mě.Veronika

bena*

Pokud GIF není animovnaý, tak hold se nehýbe. Jinak doporučoval bych zkusit nainstalovat IrfanView.
Ke stažení zde: slunecnice.cz/...
čeština: irfanview.net/...
plug-iny: irfanview.tuwien.ac.at/...

hodnocení

0x

Animovaný gif se hýbe ve všech internetových prohlížečích.

joker
hodnocení

0x

Máme obdobný problém, není pravda, že ve všech prohlížečích se hýbe, určitá verze(patrně 11, nebo co to mám) Firefoxu opravdu správně nespouští gify. Např. já používám jednoduchý onMouseOver a onMouseOut pro javascript na zobrazování gifu a gif prostě správně neběží, jak má, vím to, animaci jsem si dělal sám. Chrome ji normálně v pořádku zobrazí, ostatní také, ovšem firefox, vezme pouze výchozí situaci gifu a koncovou situaci gifu, ty zobrazí, prohledával jsem nějaká fóra a opravdu to je nějaký bug.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]