Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google chrome padá

Od: lolfjsd odpovědí: 5 změna:

čau mám takový problém s googlem chrom .Vždycky když najdu v nastavení do možností tak mi tento prohlížeč spadne nevím co stím je zkoušel jsem ho i odistalovat a zpátky nainstalovat a pořád se mi zobrazuje okno jestli ho chci restartovat a že google chrome spadl nevím co mám dělat dosti mě to leze na nervy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

No google chrome osobně nemusím.. No když chrome spane, napíše to nějakou chybu? Jinak bych zkusil GCh odinstalovat a vyčistit disk i registr CCleanerem, protože může být nějaká chyba v registru. Poté bych GCh nainstaloval znovu.

Selže-li, pak GCh odinstalovat a používat jiný prohlížeč, například Internet explorer 9 či již zmíněné Safari nebo Operu. Pokud máte Windows XP, tak tam IE9 nejde, je nutné použít IE8 nebo již zmiňované alternativní prohlížeče.

ahasver4*
hodnocení

0x

To je divné,to leze na nervy..Je to poslední verze?Neblokne ho třeba Váš antivir?Nastavit pro něj vyjímku..Nebo jestli se nelíbí firewalu...Nikdy jsem nezažil,že by nějaký PC takhle Chrome nechtěl..Jaký máte antivir?Nemáte náhodou dva?To ne,určitě...:)

doplněno 09.02.12 21:51:

Co tam máte dalšího proti potvorám?Kdysi jsem takhle zlikvidoval Spybota,taky se pletl do věcí do kterých neměl...:)

brzdoslavjetel
hodnocení

0x

Já bych zvolil jiný prohlížeč. Hlavně kvůli shromažďování informací o svých uživatelích, které firma Google provádí.

Zkuste Mozilla Firefox.

dzordz*

Jediné, co se googlu posílá, jsou data pro "našeptávač"v adresovém řádku, který prohledává současně historii a současně nabízí odpovídající výrazy z googlu. To samé, co se děje, když píšete dotaz do google.com nebo do seznam.cz. Pokud si tohle nabízení výsledků vypnete, neposílá prohlížeč googlu vůbec nic. (a kdo dneska neshromažďuje?!)

K tazateli, zadejte jako adresu chrome://crashes a podívejte se, jestli tam jsou nějaké podrobnější informace o pádech. Případně se tam ukáže návod, jak to zapnout, abyste se mohl podívat po příštím spadnutí.

hodnocení

0x

Zajímalo by mne, zda jsi náhodou nečistil PC. Pokud ano, vrátit změny. Také zkusit bod obnovy Windows.

Používám Chrome od samého začátku a nikdy jsem neměl problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]