Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymazání zvuku na PC

Od: viky® odpovědí: 11 změna:

Vnuk si s kamarádem pouštěl prezentačky a videa na mém PC. Všechno šlo, zvuk byl šlyšet i vedle v místnosti. Po skončení nechal PC, normálně běžet. Spustitla jsem CCleaner a nechala vyčistit PC. Otevřela jsem si poštu, pustila zvuk, protože nešel. Zvuk není. Je možné, aby zvuk se sám vymazal? Co s tím? Děkuji za radu. Viky

Vymazání zvuku na PC

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Použijte osvědčenou Obnovu systému.Už jste ji přece dělala.A nenechte vnuka samotného u PC...:)

doplněno 09.02.12 15:59:

Metoda je to rychlá a ůčinná.Než hledat co Vám tam přeházeli..:)

doplněno 09.02.12 16:40:

Nemáte zač.Na téma,Jak zapomínáme,bych mohl napsat knihu...Akorát bych zapoměl o čem chci psát...*ua*

hodnocení

"Ahasver," Zasloužíte 2 body! Ten náš Hajzlíček, doma má PC, chodí na PC a tvrdí, že s PC nic neudělali. Člověk zblbne, zapomene, že je možné, vrátit PC zpět. Děkuji za radu. Viky

gaabininka*
hodnocení

0x

zvuk se sám nevymaže :D klikněte Start - ovládací panely - zvuková zařízení a zkontrolujte...nebo zkontrolujte v dolním rohu vedle hodin zda nemáte ztlumený zvuk (ikonka reproduktoru)

hodnocení

Ještě jednou musím volat o pomoc? Zvuk jde. Nyní jsem chtěla otevřít poštu, ale video v poště nejde otevřít. Zase mi to něco napsalo. Poradíte mi, co s tím. Jak to zprovoznit?

Vymazání zvuku na PC #2
ahasver4*

Potřebovali bychom vědět co to píše...Nebo na to video klepněte pravým a dejte spustit v programu který to zvládne...

doplněno 09.02.12 22:21:

Tak zkuste VLC odinstalovat,vyčistit CCleanrem a znovu nainstalovat...VLC...

doplněno 09.02.12 22:22:

To by v tom byl čert aby jsem to nerozhýbali...:)

doplněno 09.02.12 22:33:

Však my mu dáme,aby se nám rozplýval...:)

hodnocení

Toto je přepis a překlad.VLC media player just crashed. Do you want to send a bug report to the developers team. VLC media playerprávě rozplynul.Chceteposlatzprávu o chyběnavývojářůtýmu.-Googledoplněno 09.02.12 22:31:I když video z pošty uložím, nejde spustit.
dzordz*

Mně obvykle windowsovský vlc ještě před otevřením souboru spadne, kliknu Ne a vlc po pár vteřinách naběhne normálně.

hodnocení

Spustila CCleaner, odinstalovala VLC a znovu nainstalovala VLC.

Restartovala PC, znovu spustila CCleaner. Vše je v pořádku.
Otevřu poštu, klepnu na přílohu a napíše mi to, že to nemá CD.
Přepošlu tu samou poštu, na manželův notebook a příloha otevřít jde.
Nechápu to. Ještě ráno, jsem dělala poštu a vše bylo OK.
Přitom kluci si fakt jen pouštěli z CD videa a prezentačky.
ahasver4*

Klepněte na ten soubor.Dole Vlastnosti a podle tabulky zvolte program ve kterém se otevře...

doplněno 09.02.12 23:15:

V té první zvolte Změnit...

Vymazání zvuku na PC #3
hodnocení

Na PC už všechno jde. Zatím. Stejně si myslím, že si PC, dělá co chce i když je to jen bedna. Moc děkuji za všechny rady. Viky

ahasver4*

viki,popřemýšlejte o Team Viewer..Je to naprosto skvělá věc.Skypa máte,mohli bychom takhle sem tam nějaký problém vyřešit..:)A přes léto se zase párkrát budu vyskytovat v Letňanech...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]