Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc deska DEL NECE NAČÍST OS Z HDD

Od: 1980093 odpovědí: 7 změna:

DOBRÝ DEN PC DESKA DEL MĚ NEUSTÁLE NABÍHÁ A CHCE STARTOVAT Z NOUZOVÉHO REŽIMU I KDYŽ DAM DRUÝ HDD

NEUMÍM TO ROZBĚHNOUT ASI V BIOSI TAM SE NORMÁLNĚ DOSTNU F2 NEDB DILIT PROSÍM PORADTE

DĚKUJI KAREL STOŠK

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobry den, muzete potvrdit, ze jsem to pochopil? Kdyz zapnete PC, tak Vam nabehne nouzovy rezim windows automaticky? Jak to souvysi s tim, ze pripojite druhy disk? Nebo jen jeden vyndate a pouzijete druhy? Oba jsou nainstalovane win?

Jestli Vam to nabizi moznosti spustit system v nouzovem rezimu, tak tam take musite mi vobu pro normalni zpusteni

1980093
hodnocení

odpovídám PC deska strtuje do černého okna s bílým napisem za pár vteřin 30 bude strtovat win a opětovně startuje i když dám druhý HDD s win nevím co s tím

děkuji karel stošek

Nevím zda to chápu správně, ale pokud systém nenaběhne, ale pouze se znuvu restartuje, což může být i HW problém tak pro vás když to tak čtu by byla nejsnažší nejdříve opravná instalace, tím by data zůstaly a jen by se přeplácl částečně systém. Musíte mít ale instalační cd windowsu

hodnocení

0x

Dobrý den, tedy luštit to po Vás je opravdu zážitek...

Oba ty disky v tom PC byly i původně, nebo je máte odjinud? Pokud jsou odjinud (což u toho druhého předpokládám), tak to jde do nouzového režimu proto, že OS nemá nainstalované ovladače pro daný hardware (např. zrovnu tu základní desku) a nemůže se korektně spustit. Spusťte OS v nouzovém režimu, doinstalujte ovladače a pak by to mělo být OK.

hodnocení

0x

Zkuste používat interpunkční znaménka a méně překlepů. Lépe vás pochopíme ...

Nepíšete, zda disky jsou původní, nebo zda stavíte ze "zbytků" jiného stroje. -> tam by byl problém samozrejme s ovladaci (sám OS se brání nastartovat při "přílišné" změně hardware ...

Taktéž nepíšete co za systém vlastně má naběhnout. Například windows7 mají po změne režimu IDE na AHCI problémy. A jelikož se zmiňujete i o BIOSe, první co bych zkontroloval je v BIOSE právě ten řadič, zda je na IDE.

machal02*
hodnocení

0x

pišete že když tam dáte druhý HDD tak se to opakuje a ten první jste odpojil nebo aspon v Biosu dal prioritu tomu druhému pokud máte zapojené oba tak vždy bude najíždět ten první i když tam napojite druhý HDD

1980093
hodnocení

I KDYŽ TAM DÁM INSTALAČNÍ CD S WINDOVS XP PRROFI TAK MĚ TO NECHCE Z CD STARTOVAT ASI JE NĚCO BLBĚ JE 65 LET A TENTO PROBLÉM MÁM POPRVÉ V BIOSU VYDÍM JAK DISK TAK MECHANIKU A NEMOHU TO ROZCHODIT

DÍKY KAREL STOŠEK SYPE integacek non stop

výtka
Upozornění od sys maverick 09. 02. 2012 21:40:40
1) NEŘVĚTE
2) byl by problém používat interpunkci a psát trochu srozumitelně?
3) pokud dáte do pc cd, tak z něj startovat nemusí, v biosu si musíte najít boot priority a hodit mechaniku před disk, a pak po restartu potvrdit, že chcete systém spustit z cd, jinak najede opět z disku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]