Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heslo neni správné - co s tím

Od: juras1009* odpovědí: 9 změna:

ahoj,ahoj mám takoví problém zapl jsem velký stolní PC a naběhla přihlašovací tabulka jako vždy,napsal jsem heslo které tam má být NEJDE! Caps Lock nemám zapnutý prostě zadán heslo který zadávám vždycky...ale nejde prosím jak změním heslo nebo co se vlastně stalo? děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys maverick 09. 02. 2012 16:11:06
Kolego promiň, ale tyhle nástroje tu veřejně nikdy nenechávám.
ahasver4*

Beru na vědomí a omlouvám se,sys.maverick...:)

hodnocení

0x

nemate prohozenou jazykovou sadu klavesnice? Jestli tam zadavate i uzivatelske jmeno, tak si do nej zkuzte napsat heslo a uvidite, jak se Vam zobrazi

hodnocení

0x

Přesně jak píše dakon. Zkuste si heslo vyzkoušet v rámečku pro uživatelské jméno. Pokud máte vzhled s ikonama, stačí stisknout několikrát po sobě CTRl+ALT+DEL, čímž naskočí klasické přihlasšovací okno s výzvou jak na uživatele, tak na heslo. V rámečku pro uživatele krásně uvidíte, zdali Vám to píše to heslo, které jste zvyklá - nebo si myslíte, že jej máte takové. viz ps:

Pokud capslock nesvítí, ještě to může být NumLockem (pokud máte v hesle čísla) , nebo to může být přepnutou klávesnicí na angličitnu. To jsou pak přehozeny písmena "y" a "z" ...taktéž čísla a háčky jsou prohozeny.

PS: dávat si pozor jaké heslo vůbec máte. Ono ve výsledku uživatel myslí, že má heslo "kočička" ale přitom je to "ko5i5ka". Ono když si člověk myslí, že psal správně heslo (když bylo vyhvězdičkováno) tak je pak problém vyzkoušet všechny varianty...

juras1009*
hodnocení

Právě že mám heslo bez jakéhokolik Y nebo Z taktéž nemám ani háčky ani čísla...nevím co stím je no a jméno je taky v pořádku

Myslím si, že by vám pomohl daleko jednodušší program GrabWinText, který odkrývá heslo skryté za hvězdičkami.
Ke stažení zde i s popisem stahuj.centrum.cz/...

Nevím k čemu by byl prográmek na odkrytí hvězdiček, když nezná heslo do windows ...

Přihlašovací okno s heslem si heslo neumí pamatovat, tudíž ani není jaké hvězdičky odkrývat. Nehledě na to, že nemá ani jak ten program bez přihlášení do windows spustit ...

takže po ctrl+alet+del jste zkusila na řádku, kde je uživatel si napsat heslo a vizuálně sedělo? (bez háčků, specialnich znaku a cisel?) opravdu mate tak "jednoduche" heslo jen z alfanumerickych znaku? Jsou klávesy, které mají funkci až dalších 5 znaků ...

Potom mě napadá vyzkoušet se přihlásit na Administrátora a své heslo si nastavit znova ...

V tom přihlašovacím okně, kde můžete přepsat uživatele, napište Administrator ... a jestli to instaloval nějaký lempl, tak bude heslo prázdné :)

Dále už je to za hranicí pravidel této poradny. Takže spíše se ozvěte přes vnitřní poštu ...

lama*

Toto neni bohuzel pro laika. Obratte se na odborniky.

Kdyz jsem se tu ptal proc mi nerostou redkvicky, nikdo neporadil. Tak mi vysvetlete proc v IT kazdy rad a ochotne a zadarmo rozdava sve knowhow?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma alfanumerické znaky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]