Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domovská stránka domovská stránka seznam.cz

Od: ja2* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, tak dnes mě úplně dorazila moje domovská stránka SEZNAM. Je nějak nepřehledně přeinačená. Máte to také tak rozhozené? Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jasan, mam to stejné v obou prohlížečích...
ja2*
hodnocení

Děkuju. Taky jsem právě zjistila, že to mám i v druhém prohlížeči *plac*, co se s tím dá dělat, je to snad natrvalo?*bum*

Asi je to nová tvář... Ani mě se to ale nelíbí :(

hodnocení

0x

mrknete na clanek ilblog.sblog.cz/... - Tak jsme spustili novou homepage

je to hodne o zvyku, jako vsechno. Osobne taky minus, ale Seznam tolik nepouzivam, tak to nehrotim :)

jaja28*
To je pravda, že zvyk je železná košile, ale zatím se mi nové uspořádání hrubě n e l í b í, n e l í b í a ještě jednou n e l í b í! *zed*Ale to je asi tak vše, neboť s tím nic nenadělám-e. Že?

pokud se vam nelibi, tak chodte jinam... a pokud to udela hodne lidi, tak s tim neco udelaji... jinak asi ne :)

Mno jo ale kam mam chodit když potřebuji na webové rozhraní emailu...sice me jedna moznost napada...
al bunda*

Seznam má vysokou návštěvnost právě díky tomu webovému rozhraní mejlu. Vlastně mě za ta léta ještě nenapadlo, že bych si to nastavil jako domovskou stránku a nebo to dokonce využíval získávání informací. Jsem divnej...

mireczek*
Mně se nová homepage Seznamu líbí, konečně můžu zbytečnosti (horoskopy,kurzy atd.) vyházet a nastavit si stránku jak chci, včetně přidání zpráv z libovolných RSS kanálů

jj email dela hodne, ale stejne asi nevyvazi naklady s tim spojene... jedine, ze by lidi pouzivali temer vyhradne POP3 (ci IMAP).. pak by HW narocnost sla hodne dolu... no, ale i navstevnost *haha*

email je dobry, ze pro znacku jako takovou. Vsichni pak rikaji @seznam.cz - lepe vtlouka do hlavy ;)

alas
hodnocení

0x
Zrovínka jsem chtěla psát, tu domovskou stránku vrátit do původního stavu. Mám vše napsáno většími písmeny a dělá mi to binec i když něco vyhledávám. Písemna se překrývají, je to děs. Máte to také tak? Možná, že jsem něco zmáčkla já. Dík za odpověď. Alas

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]