je to hodne o zvyku, jako vsechno. Osobne taky minus, ale Seznam tolik nepouzivam, tak to nehrotim
jaja28*
To je pravda, že zvyk je železná košile, ale zatím se mi nové uspořádání hrubě n e l í b í, n e l í b í a ještě jednou n e l í b í! Ale to je asi tak vše, neboť s tím nic nenadělám-e. Že?
Mno jo ale kam mam chodit když potřebuji na webové rozhraní emailu...sice me jedna moznost napada...
al bunda*
Seznam má vysokou návštěvnost právě díky tomu webovému rozhraní mejlu. Vlastně mě za ta léta ještě nenapadlo, že bych si to nastavil jako domovskou stránku a nebo to dokonce využíval získávání informací. Jsem divnej...
mireczek*
Mně se nová homepage Seznamu líbí, konečně můžu zbytečnosti (horoskopy,kurzy atd.) vyházet a nastavit si stránku jak chci, včetně přidání zpráv z libovolných RSS kanálů
jj email dela hodne, ale stejne asi nevyvazi naklady s tim spojene... jedine, ze by lidi pouzivali temer vyhradne POP3 (ci IMAP).. pak by HW narocnost sla hodne dolu... no, ale i navstevnost
email je dobry, ze pro znacku jako takovou. Vsichni pak rikaji @seznam.cz - lepe vtlouka do hlavy
Zrovínka jsem chtěla psát, tu domovskou stránku vrátit do původního stavu. Mám vše napsáno většími písmeny a dělá mi to binec i když něco vyhledávám. Písemna se překrývají, je to děs. Máte to také tak? Možná, že jsem něco zmáčkla já. Dík za odpověď. Alas
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.