Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CS Source - jaké verze patche?

Od: blackburn* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,
dostal jsem po dlouhé době chuť si zahrát nějaké zombíky, a tak jsem si nainstaloval CS Source. Potřeboval bych poradit s těma patchama, protože nevím jaká verze je konečná a jestli musím všechny stáhnout od tý v16 až po vXX a postupně je instalovat.
Jinak mám stažené patche v16 až v19 a nainstalované v16 až v18.
Dále, když mám nainstalovaný patch v18, tak se nemohu připojit, protože mi to začne hlásit, že mam jinou verzi.
Dík za odpovědi

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pida007*
hodnocení

0x

Asi by bylo lepsi navstivit nejakou CS komunitu a na jejich foru se zajiste odpovedi dopidis. CSko je megarozsireny, takze ti tam zajiste poradi rychleji jak zde. Viz napr: forum.zaparit.cz/... co mi tak google hned nasel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]