Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CPU běží na 100% výkonu

Od: jansv* odpovědí: 3 změna:
Známý mě požádal, abych se podíval na jeho počítač, že se zpomalil, vše nabíhá velice pomalu. Zjistil jsem ve správci úloh, že CPU běží stále na 100%, spuštěná aplikace žádná, v běžících procesech žádný podezřelý. Celeron 3,06 GHz, 1024 MB RAM, Windows Home. Počítač používají jeho dcery, nelze zjistit, zda něco spustily z internetu a pod. Nevím jestli to souvisí, ale hřeje zdroj (podle mne dost). Co zkusit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkusil bych se na běžící aplikace podívat programem Process Explorer. Ten by měl vidět víc. Ke stažení je zde:
microsoft.com/...
Zahřívání zdroje pak může být způsobeno stálým vytížením procesoru na 100%.
al bunda*
No a já bych standardně opět doporučil to projet antivirem a antispyware.
Hodně zdaru
jansv*
hodnocení

Nakonec byl příčinou SpywareTerminator, který z mně neznámých důvodů při startu zabral výkon CPU a nepomáhalo zastavení. Pomohla odinstalace a všechno běželo jak má. Po nové instalaci je také vše v pořádku. Děkuji za reakce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]