Známý mě požádal, abych se podíval na jeho počítač, že se zpomalil, vše nabíhá velice pomalu. Zjistil jsem ve správci úloh, že CPU běží stále na 100%, spuštěná aplikace žádná, v běžících procesech žádný podezřelý. Celeron 3,06 GHz, 1024 MB RAM, Windows Home. Počítač používají jeho dcery, nelze zjistit, zda něco spustily z internetu a pod. Nevím jestli to souvisí, ale hřeje zdroj (podle mne dost). Co zkusit?
Zkusil bych se na běžící aplikace podívat programem Process Explorer. Ten by měl vidět víc. Ke stažení je zde: microsoft.com/... Zahřívání zdroje pak může být způsobeno stálým vytížením procesoru na 100%.
al bunda*
No a já bych standardně opět doporučil to projet antivirem a antispyware. Hodně zdaru
jansv*
Nakonec byl příčinou SpywareTerminator, který z mně neznámých důvodů při startu zabral výkon CPU a nepomáhalo zastavení. Pomohla odinstalace a všechno běželo jak má. Po nové instalaci je také vše v pořádku. Děkuji za reakce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.