Nejste přihlášen/a.
Zdravím
mám nero v7 a nero v8 ale obě mi dělají stejný problém. Chci vypálit DVD-RW. Disk jsem už dvakrát vymazal, ale při pokusu zapsat na něj data, mi Nero říká, že nemohu vypalovat tuto kompilaci a že nevyhovuje nastavení. Mám prý něco změnit v nastavení, ale problém je to NĚCO. Já nevím co to NĚCO je. Snad někdo poradí...
Nero píše změnte NĚCO v nastavení? To asi těžko, bude psát asi něco víc a pokud sem to něco víc nenapíšeš, tak ti nikdo neporadí. Vůbec nejlepší bude, když sem napíšeš doslovně celou hlášku.
Pak budou zdejší rádci vědět víc.
To je to samý, jako by ti mechanik v autoservise poradil, utáhněte NĚCO v motoru.
Bezva, nevidím skoro nic. Nenahrávej obrázek bůhví kam, ale dole máš chlíveček - Chci vložit obrázek, to zafajfkuj a v dalším kroku ho vlož. Pak bude hned pod odpovědí a ne jen odkaz na nějaký jiný server.
A hlavně větší, není nic vidět.
doplněno 08.02.12 19:33:Už něco vidět je. Dej do vypalovačky DVD a ne CD a už to pujde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.