Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysypaný koš - jak obnovit?

Od: swatik789* odpovědí: 8 změna:

zdravím,potřebuju vědět jestli není program na toaby jste mohli obnovit věci z vysypaného koše?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirek333*
hodnocení

1x

ideální je vytáhnout disk a zachránit data na jiném počítači, kam ten disk připojíte jako nesystémový...

nebo nabootovat z CD nebo USB...

prostě aby ten disk nezapisoval data.

artik*

jak se opravdu zbavím fotek z PC .?

Stáhně te si CCleaner, který má v "nástroje" možnost "čistič disku". Dáte "vyčistit pouze volné místo" (fotky už samozřejmě musíte mít smazané) a přepsání souboru pro pocit absolutní jistoty můžete dát 35 passes. Vyberte diskový oddíl na kterém fotky byly a dejte "Wipe". Jen pokud je disk velký a je tam hodně volného místa, počítejte s tím, že to bude hodně dlouho trvat (všechno volné místo 35x přepíše, takže beru-li třeba rychlost zápisu disku 70 MB/s a 20 GB volného místa, bude to skoro na 3 hodiny!

Jinak ale 7 passes bohatě stačí ;)

ahasver4*

Výše zmíněná Recuva umí nejen obnovovat data ale i bezpečně smazat...:)

doplněno 09.02.12 00:34:

Pro artik... slunecnice.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Zkuste například program Recuva - slunecnice.cz/...

senator*
hodnocení

0x

já jsem spokojen s tuneupem (tune upem) je to nástroj na čištění celého pc, a má i v sobě tuhle ulitu, která dokáže obnovit vysypané soubory

ahasver4*
hodnocení

0x

Určitě ale udělejte to hned.Jde to i s tímto ale je placený..To upozorňuji...

stahuj.centrum.cz/...

doplněno 08.02.12 18:31:

Uvádím jen jako možnost...A jsou dvě varianty..Na FAT a NTFS

doplněno 08.02.12 18:37:

Jak píše buss i já,chce to rychle..

buss
hodnocení

0x

Ano, ale to místo nesmí být přepsané.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]