Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eset a Spybot

Od: kukla123* odpovědí: 5 změna:

zdravím
chtěl bych se zeptat jestli můžu mít Eset Smart Security 5 a k němu Spybot Search and Destroy? Nebudou proti sobě bojovat? Díky za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Můžete.Bez problému.:)

doplněno 08.02.12 17:37:

A tohle už číst nemusíte..:)Já Spybot nemám rád...Tohle bych dal místo něj,spustit tak jednou týdně a stačí to...

slunecnice.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Programy se snesou. Spybot je dobrý, léta ho používám... oproti SUPERAntispywaru Free má ochranu v reálném čase, imunizuje prohlížeč před nebezepčnými cookies a doménami a dokáže i zamknout soubor hosts, kde jsou zakázané domény...

Důležité je Spybot aktualizovat každý týden nebo nastavit autoaktualizaci spolu s autoimunizací.

Eset a Spybot

hodnocení

0x

A já bych zrovínka řekl, že to vadit může, protože pokud ve Spybotu zapnete TeaTimer (neboli jeho rezidentní ochranu) tak se bude přetahovat s rezidentní ochranou Esetu. Takže bych povolil jen jednoho residenta a to eseta. TeaTimer podle mě někdy dost vytěžuje CPU.

A navíc bych ještě nastavil Spybota do vyjímek Eseta, jinak by neměl být problém. A nebo uplne spybota odinstalujte, ten byl dobry tak pred 2-3 lety...

Taktéž na stránkách spybota se vyjadruji, ze to muze delat problemy -> safer-networking.org/...

bena*

yakub: Není rezident jako rezident. S avastem se Spybot nehádá, s ESETem taky ne, protože tuhle kombinaci jsem instaloval snad nespočetkrát. To by jste mohl pak jakýkoliv jiný rezident zakazovat... Pokud vývojaři píšou, tak asi na tom možná něco bude, ale zkušenosti jsou zkušenosti...

TeamTimer není žas zas tak náročný na CPU, spíš na paměť (žere kolem 40-60MB z RAM paměti)...

To já je instaloval taky, ale oba rezidenty Spybota (TeaTimer i SDHelper) jsem vzdy vypinal. Prave, ze kdyz bezeli, mel jsem neprijemny pocit, ze pracuji az moc :)) Je to o zkušenostech, to ano .. a ja je prave mam neblahe :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]