Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrychlování hry, problém se soft. nebo hard.?

Od: raven® odpovědí: 6 změna:

Zdarec,

můj problém tkví v tom, že když si zapnu hru NFS MW a nebo CS 1.6 či GTA san andreas tak se mi po nějkém neurčitém čase hra strašně zrychlí.

Např:

GTA san andreas - zrychluje se po chvíli hraní, nevypozoroval sem že by to spouštěl nějaká určitá akce

NFS MW - zrychlí se celkem za dlouho, tak hodiny či hodina a půl hraní

CS 1.6 - zrychlí se až po tom co si chci opět zahrát hru a spustím ji znovu aniž bych vypl počítač (prostě rychleji běhám, nabíjím atd... je to strašně zrychlený)

Moje sestava

Win XP SP2

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual

core processor 3800+ 2.01 GHz, 1 GB Ram

NVIDIA GeForce 7600 GT

ostatní informace pokud budou potřeba klidně napíšu. Díky za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Asi bych se první zeptal, kdy se ti zrychlení projevilo prvně. Počítám, že někdy ty hry přeci běhaly tak, jak mají, ne? možná, že jsi instaloval nějaký software, driver či jsi měnil nějakou komponentu v PC.
hodnocení

hm :( právěže to bylo tak, že jsem dostal novej kopl, tak sem si di něj začal cpát programy co sem vždycky na xp používal, najednou se mi to nějak seklo a tak sem musel celej win znovu instalovat. Pak sem naistaloval nějakou z těchto her a už od začátku mi to dělalo.

Osobně si myslim že všechny ovladače mám v pořádku.

Udělal jsi čistou instalaci nebo jsi jen přejel stávající instalaci Windows?
hodnocení

Čistou. Vůbec nemám ponětí čím to může být a zatím mi to nikdo nedokázal říct. I když sem se taky moc neptal. Ale komu sem to řekl, tak říkal že to slyší poprvé. Za chvíli se chystám na novou instalaci winů, tak uvidim potom, ale myslim si že to bude úplně to stejný

krysa*
hodnocení

0x
Tvůj problém je úplně rormální, mám stejný procesor a dělalo mi to také stačí si stáhnout toto a nasinstalovat, problém je vtom že WinXP nemají podporu pro dvoujádra a potom si cpu špatně počítá čas...
hodnocení

Dikec moc, fakt sem ti moc vděčnej!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]