Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TISKÁRNA - nefunguje cartridge

Od: hanickaaaaaa odpovědí: 6 změna:

V tiskárně epson stylus SX235W mi došly barevné cartridge, takže jsem je odstranila, ale ted mi nejde ani černobílý tisk, přestože v černé barva je a v předvolbách tisku jsem nastavila tisk ve stupních šedé a obyčejný papír. Při tisku tiskárná hlásí, že barevní catridge (kterétam nejsou) nebyly rozpoznány a netiskne.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

V tiskárně musí být všechny.Jinak nepůjde.

Máte bod.

A já jen dodám, že nesmí být prázdné. Ani jedna. (tiskárna zahlásí) Jinak tisk taky nepůjde. Ani ten černobílý.

hodnocení

0x

Navíc jsou odstíny šedé tisknuty pomocí míchání barevných inkoustů, protože celý rozsah šedé stupnice by jen černý inkoust tisknout nedokázal. Čistě jenom černý inkoust je použit jen u tisku textu. Každopádně to nic nemění na tom, že absence jakéhokoliv inkoustu vždy zablokuje tiskárnu, ať už je nebo není k aktualnímu tisku zrovna potřeba.

pida007*
hodnocení

0x

Bohuzel, to je politika dnesnich vyrobcu tiskaren. Nezbyde Vam tedy nez co nejdrive zakoupit nove originalni cartridge nebo si doplit prazdne cartridge inkoustem z Refill kitu (plnici sada).

tomas11*

No ale potom musí ještě tedy po doéplnění použít resetovač.

doplněno 08.02.12 15:35:

doplnění - oprava

albert*
hodnocení

0x

Už tady byly ty správné rady, takže přidám jenom, že Epsonku vyhazuji, a koupil jsem Canon Pixma. Tam se dá hlídání inkoustu vypnout. Epson to jsou ze všech výrobců největší zloději. Když rozpářeš kazetu, kterou tiskárna hlásí jako prázdnou, zjistíš že tam je ještě čtvrt náplně inkoustu. Když vezmu ceny originálních kazet, vyplatí se pomalu koupit novou tiskárnu (i když teď pacholci výrobci do nich dávají tzv. "startovací" náplně). Však také prodejci říkají: Kupte si nové cardrige a výrobce vám k nim přidá tiskárnu.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]