Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PICASA - chování

Od: reni* odpovědí: 2 změna:

zdravím, prosím o rady. Nainstaloval jsem si sympatický sw PICASA a snažím se s ním sžít. Prošel jsem všemožné rady na netu ale moc mi nepomohly. Nevíte kde se dá stáhnout koplexnější návod? něco jsem našel ale odpovědi na moje problémy jsem nenašel.

Nechápu proč se z ničeho nic některé fotky nebo záložky "skryjí" ,

proč nenačte některé obličeje.

Starší verze měla možnost zarámovat obličej na fotce a zařadit do výběru, u nové verze jsem to nenašel.

Nepotřebuji nic o web albech, chci pouze zpřehlednit to co mám na disku.

díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

soused*
hodnocení

0x

dsl.cz/...

Toto je odkaz na návod pro Picasa ,další jsou na netu, nevím jak podrobné. Časopis JNP měl uživatelskou příručku pro Picasa jako přílohu. Mě by také zajímalo proč se někdy ztrácejí fotky.

reni*
hodnocení

díky za odpověď, to jsem našel taky, moc to nepomohlo. Sedím u toho už celý den a systém "pokus-omyl"dílčí výsledky přináší, ale nemohu říct že ten program znám. Budu pokračovat, snad ty záludnosti objevím. Důvod že se mi ztráceli fotky ještě neznám, ale zjistil jsem že jsou pouze skryté a lze je znovu zobrazit.

našel jsem : jnp.zive.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]