Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CZ Torrent - registrace

Od: danila* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,

může mi někdo poradit,jak se zaregistrovat na CZ Torrent?

Děkuji

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

až to půjde tak tady tracker.cztorrent.net/... jako že to ale asi nepůjde *smich*

danila*
hodnocení

:)díky za odpověď

Ahoj :) můžu ti dát svůj druhej účet :)

aldurn*
hodnocení

2x

Běž na IRC tracker.cztorrent.net/... a tam se na to zeptej. Slyšel jsem, že tam tam dají nějaký test a pokud to zvládneš, dostaneš účet. Je to asi jen dočasně.

danila*
hodnocení

děkuji za radu :)

Jaký test? Jaký dočasně? Mám tam účet už 3 roky. Platím za to 99kč/rok. A můžu stahovat co chcu.

doplněno 09.02.12 19:53:

Ale ted koukám že to píše,že byl dosažen maximální počet registrací,tak nevím. Asi je nás tam už moc :D

Už hodně dlouho jsou tam zastavené registrace kvůli hodně lidem. Já si založil účet už kdysi dávno, mám to "free" a funguje bez problému (jen nemůžu stahovat torrenty přidané za posledních 30 dnů, ale to mě nějak netrápí) :)

danila*
hodnocení

díky za odpoved...asi nemám šanci se tam dostat...

danila*
hodnocení

děkuji za odpoved

mam tam 2 účty, jeden muzu přenechat :)
dudasl

Ahoj,

mal by som zaujem o jeden z tych uctov. Ak mi das mail, mozem ti napisat podrobnosti o mne, aj o pripadnych up/down rychlostiach, a dalsich veciach. Pripadne mi ty napis na mail dudasl@pobox.sk s otazkami a ja ti odpisem.

Dik.

to*

ahoj prosíííííííííííííímmm chtěla bych si ten ucet vzít,protože si chci stáhnout hry a ne kupovat prosíím moc moc prosíííííííím.:(

danila*
hodnocení

díky za nabídku, už se mi podařilo zaregistrova:)

maximsusvk

Čawko. Prosímťa dáš mi jeden z tých dvoch účtov? Nutne ho potrebujem a registrácie nefungujú.

zajixxx*
hodnocení

0x

Registrace jde, musíte jít na jeji IRC kanál a požádat, daví vám 4 otázky ohledně torrentů, jakmile odpovíte správně, řeknou vám ať jim pošlete email, obratem vám příjde mail s registrací.. nyný jsem to zkoušel a 100% ručím že tomu tak je .Samozřejmě to chce slušné chování, a asprávné odpovědi na jejich otázky...

to*

ahoj poslal by jsi mi na email prosim ten odkaz?

mummu
hodnocení

0x

Ahoj, pomuze mi nekdo s registraci? Vubec se mi to nedari,,na tom IRC mi take nikdo nereaguje a nevim co delam spatne.

Prosim prosim...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]