Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uniblue programy

Od: lakato odpovědí: 3 změna:

cau potreboval bych poradit...

kdyz spustim napr uniblue driver scanner 2012 a chci dat scan tak jak kdyby proste to vubec nearaguje muzu prepinat v kolonkach ale to je vse ... a to i u tech dalsich dvou speed up my pc a registry booster ...

este cca pred 2 hodinama my to slo ... tedka sem si vzpomnel ze jsem v procesech omylem neco vypnul takze to muze byt tim .. ale pc mam po reinstalu cistej a potreboval bych si pomoci techto programu stahnout drivery apod.. nevite co mam udelat? aby mi to reagovalo? dam proste start scan a nic se nedeje (verzy mam plnou zakoupenou) diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

Staci si koupit full verzi a bude to ok...

lakato
hodnocení

asi neumis cist mam plnou verzi .. ale chapes nejde mi dat check nic proste jen preklikavat ... ani vypnout to musim delat pres ctrl + ald + delete

ahasver4*

Tak si skus vzpomenout co jsi vypnul,nebo to vrať pomocí Obnovy systému.W7 ji má přímo v Ovladacích panelech a jinak přes Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje a Obnova systému...jestli to pomůže,když před dvěma hodinami to šlo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]