Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit heslo od wifi

Od: stormin odpovědí: 5 změna:

zdravim mam na svem notasu wifinu a mam tam kni heslo jenze sem ho uz zapomnel a mam ho ohvezdickovane .. (os xp) potreboval bych poradit jestly je neaky program na odkriti .. stahl jsem si wireless key ale nevim co snim mam udelat je tam jenom ten view.ini ... muzete nekdo poradit prosim? heslo potrebuji do mojeho mobilu abych se mohl napojit

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

Precti si par odpovedi co tu uz je na toto tema odpovezene uz nejmin 100x...

stormin
hodnocení

no tak sem to teda znovu otevrel a mam tam

1003= klic (Hex)

1006=klic (Ascii)

ale kdyz to heslo zadam do mobilu a dam pripojit tak se mi to stejnak nepripoji

martinrascal*
hodnocení

0x

Spíš jsi zjistil že soused má lepší net jak ty tak se mu tam chceš napíchnout :D Jedině hard reset modemu dle návodu k použití :D Většinouz podržíš nějaký tlačítko vzádu na routeru 10 sekund a pak začínáš od začátku. :P

bena*
hodnocení

0x

Pokud je heslo uloženo ohvězdičkované, tak existuje program, který ty hvězdičky odkryje...
Teď si nemůžu vzpomenou na jeho název, ale našel jsem obdobný, tak ho zkuste: stahuj.centrum.cz/...

Jinak používáte-li zabezpečení WEP, tak doporučuju přejít na modernější WPA-PSK nebo nejlépe WPA2-PSK.

hodnocení

0x

Pokud je to jak píšete vaše wifi síť tak vám nic nebrání připojit se na wifi router a tam si ho přečíst a pokud nebude viditelné tak přinejhošim změnit.
Další možností jsou různé více či méně spolehlivé prográmky na odkrytí hvězdiček.
A poslední možností je zjištění hesla přes prolomení kódu, ale to by mohlo trvat mooooc dlouho, takže to má smysl jen u WEP šifrování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]