Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor a ikony na ploše

Od: maidenv odpovědí: 11 změna:

Dobrej,

na ploše monitoru mi neustále svítí všechny ikony. Nemohu se toho zbavit.

Monitor a ikony na ploše

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Přejděte do Start - Ovládací panely - Systém. Pak pokračujte dle obrázku.

Monitor a ikony na ploše #2
maidenv
hodnocení

Dám ovládací panely a objeví se pouze mraky ikon jako, pošta, myš ,herní zařízení, přidat odebrat programy at.

maidenv
hodnocení

Kliknu na použít stíny popisků dám ok restartuji pc a vše je při starém. Ach jo*nevi*

bena*

Nemáte nainstalovnaý nějaký čistící nebo "ladící" program v počítači (jako TuneUP, Advanced System care, apod.)? Je možné, že to tam dělá bordel...

maidenv
hodnocení

Programy které jmenujete tu nemám. Mám tu napojený kamerový systém, ale vše bylo v poho až do doby kdy jsem dostal mejlosem fotky od kamaráda v programu World. Po té co jsem dal kopírovat a to několikrát, protože to nešlo se mi objevila nějaká tabulka, poté jsem klikl na dát ok. Fotky se mi stejně nenakopírovali a od té doby to začalo dělat tento problém. Nejsem znalec na počítače a proto jsem dopadl jak jsem dopadl.Váš návod jsem použil několikrát a nejde to. Přesto vám děkuji že se mi snažíte pomoci.

hodnocení

0x

Na ploše mimo jakoukoliv ikonu klikněte pravým tlačítkem v sekci Seřadit ikony na Zobrazit ikony na ploše.

Monitor a ikony na ploše #3

mirek333*
hodnocení

0x

nevadí angličtina?:

annoyances.org/...

doplněno 08.02.12 18:02:

česky pak ještě tady:

tvfreak.cz/...

sondaw*

Tento počítač> Vlastnosti>Upřesnit>Výkon>Nastavení>Vizuální efekty označit volbu Použít stíny popisků ikon na ploše.
Označit také Použít vizuální styly na okna a tlačítka
Pravým tlačítkem myši kliknout na plochu - Vlastnosti - Plocha - Vlastní nastavení plochy - Web - a zde by neměly být žádné webové stránky zobrazeny, jen aktuální domovská stránka
Dole nesmí být označeno Uzamknout položky na ploše. Mělo by to fungovat
Pravá myš na ploše -> Zobrazit -> a označit Zobrazit ikony na ploše...

hodnocení

0x
To co sem psal poprvý ,, Na ploše mimo jakoukoliv ikonu klikněte pravým tlačítkem v sekci Seřadit ikony na Zobrazit ikony na ploše" nefunguje? .? .?
Monitor a ikony na ploše #4
bena*

Lujsi jste (zase) úplně mimo mísu.
PS: Ta vaše plocha nevypadá nejlépe - kopa souborů, složek... ;)

Sorry, já myslel že nechce aby se mu ty ikony nezobrazovaly.*bzum**zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]