Nejste přihlášen/a.
Dobrej,
na ploše monitoru mi neustále svítí všechny ikony. Nemohu se toho zbavit.
Dám ovládací panely a objeví se pouze mraky ikon jako, pošta, myš ,herní zařízení, přidat odebrat programy at.
Nemáte nainstalovnaý nějaký čistící nebo "ladící" program v počítači (jako TuneUP, Advanced System care, apod.)? Je možné, že to tam dělá bordel...
Programy které jmenujete tu nemám. Mám tu napojený kamerový systém, ale vše bylo v poho až do doby kdy jsem dostal mejlosem fotky od kamaráda v programu World. Po té co jsem dal kopírovat a to několikrát, protože to nešlo se mi objevila nějaká tabulka, poté jsem klikl na dát ok. Fotky se mi stejně nenakopírovali a od té doby to začalo dělat tento problém. Nejsem znalec na počítače a proto jsem dopadl jak jsem dopadl.Váš návod jsem použil několikrát a nejde to. Přesto vám děkuji že se mi snažíte pomoci.
Na ploše mimo jakoukoliv ikonu klikněte pravým tlačítkem v sekci Seřadit ikony na Zobrazit ikony na ploše.
Tento počítač> Vlastnosti>Upřesnit>Výkon>Nastavení>Vizuální efekty označit volbu Použít stíny popisků ikon na ploše.
Označit také Použít vizuální styly na okna a tlačítka
Pravým tlačítkem myši kliknout na plochu - Vlastnosti - Plocha - Vlastní nastavení plochy - Web - a zde by neměly být žádné webové stránky zobrazeny, jen aktuální domovská stránka
Dole nesmí být označeno Uzamknout položky na ploše. Mělo by to fungovat
Pravá myš na ploše -> Zobrazit -> a označit Zobrazit ikony na ploše...
Lujsi jste (zase) úplně mimo mísu.
PS: Ta vaše plocha nevypadá nejlépe - kopa souborů, složek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.