Dobrý den,mám problém se zásuv.moduly,aktualizací v Mozille.Některé str.vůbec nenačte,a o stahování zás. modlů si můžu nechat jen zdát.Nevíte kde je chyba? Již po druhé jsem ji odinstal .a nainstal.a stále to nešlape tak jak má.
Dal jsi příliš málo informací k vyřešení problému, např: jakej OS používáš, jakej Firewall, jakej antivirn jestly Ti to při pokusu o aktualizaci píše nějaké hlášky a pokud ano tak jaké, jestli máš Firefox zaregistrovanej atd. Takhle se dá říct akorát že tam máš chybu. Buď konkrétnější pls...
kikic
Mozilla F. 2.0.0.7 při instalaci nehlásí žádnou chybu,vše je ok ,jinak mám obyč. Avast, a Terminátor,Wind XP.Firefox zaregistr.nemám,to se snad musí?promin ,ale jsem začátečník.Rozběhnu vše v pohodě,ale rozšíření zás.modulů nebo např.se nemohu přihlásit na čs.spořitelnu,přes explorer jde vše ok,tak nevím ,něco to musí blokovat.
morpheus141*
Tak na spořitelnu se s firefoxem údajně podle spořitelny nepřipojí nikdo, jejich soft je prej dělanej přímo pro mikrošrot explorer, registrace neni povinná, jinak podívej se na nastavení firewallu, jestly firef. má povolený úplný přístup na net. Jinak na homepage firefoxu je i forum, tam Ti poradí kvalifikovaněji. Pak dej vědět jak jsi dopadl, pokud to totiž nic nepíše, tak je to těžko zjistit. Ososbně bych vsázel na ten firewall. nebo špatné nastavení firefoxu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.