Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přerušené formátování - jak opravit disk?

Od: sydfundy odpovědí: 6 změna:

Včera večer mi spadl externák na zem... Tak sem zvedl a zapojil do pocitace.. Normalne se nacetl ale nesli mi otevřít ikony... Tak ho zkusil naformatovat, ale omilem sem ho vytahl z USB a formatovani se prerusilo... Tak sem ho tam strci zpatky a uz se nenacetl... a nefunguje ... :( Prosím poradte nekdo

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Zkuste jestli nepůjde naformátovat v jiném PC..jen návrh...:)

sydfundy
hodnocení

Tak bohuzel to nefunguje :(

Nejakej dalsí navrh ...?

Naformátovat jej ve správci počítače, po přerušení formátování jej WIN nemůžou najít,m což je pochopitelné, ale ve správci bude...

doplněno 07.02.12 13:18:

Ovládací panely - nastroje pro správu - správce počítače - správa disků

ahasver4*

Rádce bmbx mi kdysi navrhnul tohle,mě to sice nepomohlo,exter prostě odešel ale můžete to skusit.A jestli ne,tak je asi nenávratně v háji..

alza.cz/...

doplněno 07.02.12 13:23:

Asi ano,jen jsem chtěl uvést možnosti.Nevšiml jsem si,že tu jste a tak při té příležitosti ještě jednou díky za tu tehdejší radu...:)

Já předpokládám, že formátovat i po tom pádu šel, ale došlo k přerušení a tak by to mělo jít dát do pořádku v té správě.

doplněno 07.02.12 13:23:

Naroztočený disk vydrží hodně.

nellasniva

ahoj. mne sa dnes stala podobna vec, pocas formatovania externeho HD sa mi vypol PC .. teraz mi nevie najst HD, ked ho zapojim .. vyskusala som vasu radu, ale mne ho nenacita ani v sprave disku, aj ked HD svieti .. je este nejaka moznost ako ho rozbehnut? predtym bol ok, formatovat som ho chcela len kvoli suborom, ktore sa nedali vyhodit (ca asi 3 mesiace) pri pravidelnom a bezchybnom pouzivani. poprosim o radu:) ala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]