Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, právě mi volala známá, že jim vypadly pojistky, nicméně teď už sice elektřina funguje, ale není možné se připojit s netbookem na wi-fi, jelikož daná síť jako by neexistovala. Na PC, připojeném kabelem k modemu, je však vše v pořádku. Zkoušela to nějak aktualizovat, počítám, že určitě zkoušela i restart netbooku, ale zatím bez výsledku. Nevíte prosím, co by s tím mohlo být? Díky za odpovědi.
Tak to je uplně nejlepší způsob Nevedet o co jde, ale radit nekomu, kdo o tom taky nic nevi, ktery ale zase radi nekomu po telefonu...
"zkoušela to nějak aktualizovat" ... tak to je pro mě nejdůležitější věta, která pro mě znamená, že s tím 100% něco udělala ona ... já nevím, že mají všichni neznalí potřebu se v něčem hrabat a přenastavovat...
Pokud ji to přes kabel funguje, tak nebude nastavena nejspíš wifi síť. Teď je ovšem problém v tom, zdali to přenastavovala v NTB (např, pokud je skryté SSID a musí se připojení nastavovat ručně) nebo zdali něco přenastavovala ve wifi routeru (vypnutí wifi, skrytí ssid, nastaveni jineho sifrovani, atd atd atd) . Tak či onak. Měla by komunikovat spíše ona. Takto se k řešení dobereme bůhví kdy ...
Bud at nastavi celou wifi sit znova -> velice dobre k tomu poslouzi Manual, nebo zjistete, co kde "zkousela aktualizovat" abychom to opravili...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.