Nejste přihlášen/a.
WinXP nebude rozhodně rychlejší než Win7, takže návrat k XP v žádném případě nedoporučuji. Chyba bude někde úplně jinde. Třeba v nastavení nebo používaných programech. S kontrolou a nastavením si poradí každý servis, ale je to docela drahá sranda. Takže bych spíš využil někoho známého, kdo tomu trochu rozumí.
Celé je to o tom že nvoý pc je plný balastu a sftu který je k ničemu...
Prakticky komukoliv kdo koupí hotový pc/ntb ho vemu kompletně smažu disk a opět naistaluji pouz čístá Win7 ...
V případě netbooků se dalo hovořit i 50% nárustu výkonu..
Nespokojený uživatel tomu většinou dopomůže instalací 15ti antivirů s myšlenkou že to vyřeší ale vše je naopak je to ještě horší..
Když to chcete...Kupte si XP a nechte si je nainstalovat.A v Ostravě bude dost servisů které Vám to provedou..
doplněno 06.02.12 19:09:A možná Vám v nějakém tom servisu ty XP i prodají...
doplněno 07.02.12 00:21:Tak když jsem se sem vrátil,ještě to doplním,Já,na rozdíl od kolegů,Vás nebudu přesvědčovat.Respektuji Vaši volbu.Neznám Váš notebook a je možné,opakuji možné,že by XP na tom šla rychleji.Takže si to rozmyslete.Jak se dostat zpátky k XP jsem Vám popsal...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.