Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

downgrade windows 7 na windows xp

Od: frogi* odpovědí: 4 změna:
dobrý den. zakoupila jsem si notebook s operačním systémem windows 7. bohužel s ním nejsem vůbec spokojena, měla jsem předtím pc s windows xp, tento byl super,ale počítač už odešel. teď když mám notebook ani ne půl roku, je už strašně pomalý, seká se, není pomalu možné mít spuštěné dva procesy najednou. programy na údržbu a čištění používám, antivir také, viry zde nemám. zajímalo by mne, zda by se systém zrychlil nainstalováním windows xp, pokud by to vůbec šlo, případně zda existují nějaké servisy v Ostravě, které tohle provádějí?
děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

WinXP nebude rozhodně rychlejší než Win7, takže návrat k XP v žádném případě nedoporučuji. Chyba bude někde úplně jinde. Třeba v nastavení nebo používaných programech. S kontrolou a nastavením si poradí každý servis, ale je to docela drahá sranda. Takže bych spíš využil někoho známého, kdo tomu trochu rozumí.

hodnocení

1x

Celé je to o tom že nvoý pc je plný balastu a sftu který je k ničemu...

Prakticky komukoliv kdo koupí hotový pc/ntb ho vemu kompletně smažu disk a opět naistaluji pouz čístá Win7 ...

V případě netbooků se dalo hovořit i 50% nárustu výkonu..

Nespokojený uživatel tomu většinou dopomůže instalací 15ti antivirů s myšlenkou že to vyřeší ale vše je naopak je to ještě horší..

ahasver4*
hodnocení

0x

Když to chcete...Kupte si XP a nechte si je nainstalovat.A v Ostravě bude dost servisů které Vám to provedou..

doplněno 06.02.12 19:09:

A možná Vám v nějakém tom servisu ty XP i prodají...

doplněno 07.02.12 00:21:

Tak když jsem se sem vrátil,ještě to doplním,Já,na rozdíl od kolegů,Vás nebudu přesvědčovat.Respektuji Vaši volbu.Neznám Váš notebook a je možné,opakuji možné,že by XP na tom šla rychleji.Takže si to rozmyslete.Jak se dostat zpátky k XP jsem Vám popsal...

hodnocení

0x

Taky bych se již nevracel zpátky k XP. Pravda, člověk má na XP už naučený co a jak udělat a ve Win 7 to je trochu jinak, samotnýmu mě chvíli trvalo si na vše zvyknout, ale už bych zpátky nešel. Když si člověk všechno osahá a naučí se s tím, je to nakonec rozhodně lepší a pohodlnější než na XP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]