Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zálohování dat

Od: eviik* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,měla jsem hlášen problém při zálohování a chtěla bych vědět,kde najdu,to co se mi podařilo správně.Díky moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

3x

Zajímavá otázka...Jaký problém to hlásilo?Co jste určila jako místo zálohy?Nějaký externí disk?Nebo místo v počítači?To musíte vědět Vy...:)

doplněno 05.02.12 23:21:

Pokud se zálohování přerušilo,tak asi nikde...

doplněno 06.02.12 08:25:

Nemáte to nějak takhle nastaveno v Ovladacích panelech a Zálohování?Odpojené médium na zálohu?Jestli jste Zálohování nikdy nedělala,tak si ho nejprve musíte nastavit..

Zálohování dat
eviik*
hodnocení

Vložil jsem nový disk,záloha byla v pořádku a až při třetím asi v polovině to hlásilo,že se vyskytla chyba a mám vložit nový disk,Jenže se to opakovalo,znova jsem dala nový -opět totéž,a potom jsem to už vzdala.Snad bych měla někde najít co mám zálohované,nebo ne?A ještě prosím,můžu ty dva disky,na kterých je zkopírovaná jen část,vymazat nebo přehrát něčím jiným (případně jak).Děkuji,Eva

ahasver4*

Tak přehrát je možné jen jestli jsou přepisovatelné...Jinak ne.Ono platí,že disky nejsou moc vhodné na zálohu,jestli je záloha objemnější.Na to je vhodnější externí disk..A Vy nastavujete co chcete mít na záloze.Jestli celý PC nebo jen soubory.

eviik*
hodnocení

Je na tom napsáno DVD-R,nevyznám se v tom,jak poznám,že jde přepisovat,to je nějak označeno,ale jak?

Zálohovala jsem poprvé,je toho fakt hodně,ale nenastavovala jsem co chci,ale dala na doporučení Windows,že to samo vybere.

Poradíte mi ještě,jak zkopíruji e-maily,myslím všechny najednou,jde to?Musím do servisu kvůli nabíjení a nerada bych o něco přišla.

ahasver4*

cs.wikipedia.org/...

Tady si přečtěte která DVD jsou přepisovatelná,ta Vaše nejsou...

Nevím jaký máte mail u každého je to trochu jiné..

eviik*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]