Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtela bych se zeptat jestli se daji stahnou do PC ikony na slozky? chtela bych si dat nejake hezci nez jsou v pocitaci uz co tam byli. Diky moc.
Co tady?nejak nerozumim vasi odpovedi. NEmyslim jestli se daji tady stahnout ale nekde na internetu.?
Zde si vyberete nějakou ikonku findicons.com/... a až si ji vyberete, tak tam kliknete na to ICO, uložíte si to někam do Obrázků a pak si vyberete složku, na ni kliknete pravým tlačítkem myši a zvolíte Vlastnosti. Tam vyberete Vlastní nastavení - Změnit ikonu. Pak dáte procházet, najdete si do těhc obrázků, vyberete a kliknete na OK a Použít.
zkuste si vybrat na google.com/...
některé z nich zajímavé... třeba blog.skotnica.eu/...
tady studna.cz/... si můžete stáhnou ikonky nebo i program na výrobu vlastních ikon ze svých obrázků...
stačí také napsat do vyhledavače heslo ikony...
nedělej to!
Nenajdeš si je na internetu, takže nejsi zdatná v užívání počítače, budeš v tom mít zmatek, doma si zvykneš na cosi, nenajdeš nic na jiném počítači navíc smysl mi úplně uniká. Je to stejné jako obrázek na ploše nebo spořič obrazovky. Pokud dělám tak plochu nebo spořič nevidím a je mi jedno jaký obrázek tam je, pokud nedělám tak je mi jedno co nevidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.