Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,je lepší instalovat windows 7 z počítače nebo z CD přes Bios?Popřípadě,jakej je mezi tím rozdíl
Aha...jestli má Win 7 nějaký jiný možnosti instalace nevím, instaloval jsem je pouze dvakrát a pokaždý klasicky v biosu nastavit bootování z DVD mechaniky a pak už jen restart.
možná jsem to špatně napsal,mám windows a jak je to lepší instalovat,jestli v biosu nastavit bootovani nebo když jsem na svým účtu tak kliknu na mechanika a začne to instalovat.Co je lepší,nebo je mezitím nějaký rozdíl?
No, asi v tom máš trochu chaos. Když jsi na svým účtu a klikneš na mechaniku tak to nezačne instalovat. Něco si o instalaci systému napřed přečti, ono to vypadá jednoduše, ale není na škodu si o tom napřed něco přečíst.
Určitě je lepší instalovat Windows rovnou po restartu před startem systému, protože když je instalace spuštěná v nainstalovaném Windowsu , tak tamnení tolik možností - například správa oddílů je omezená a instalace si myslím, že bude o něco málo i pomalejší, protože část prostředků je sebrána spuštěným WIndowsem a programy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.