Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Přemýšlím, jestli je teď lepší koupit nový netbook (zaujal mě alfacomp.cz/... nebo alfacomp.cz/... ) nebo je lepší nějaký starší kvalitní notebook (třeba kuku.cz/... nebo podobný od jiné značky). Klidně může být bez OS. Ten bych něják vyřešil.
záleží na co netbook (notebook) potřebujete nejvíce, já osobně bych šla do toho netbooku značky acer (podle mě je to kvalitní značka za přijatelnou cenu)
V dnesni dobe pri cenach novych NB snad jiz nema koupe repasovaneho NB valny smysl. Obvzlaste ne v teto cenove relaci.
Na tom odkazu na repesovana Lenovo kdyz je clovek "dovybavi" na nejaky nizsi dnesni standard (2GBpameti+160GB HDD) jste skoro na 10tis a porad je to stary kram (grafika, bez HDMI...) s temer mrtvymi rozhranimi typu modem a infraport a s 3mesicni zarukou.
Kupte nejaky novy, na znacce v teto cenove relaci prilis nezalezi, koukejte spise po vybave a provedeni (klavesnice, leskly/matny monitor, pocet USB-pokud je vice vyuzivate aj.)
Vasim narokum na pouziti vyhovy dnes snad jiz kazdy NB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.