Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jestli můžu nějak zprovoznit mikrofon na karaoke u notebooku. Když ho normálně připojím přes jack a mluvím do toho tak se nic neozívá tak jestli to nějak půjde zprovoznit. A vím že funguje protože normálně u DVD jde. Děkuji za odpověď René Faktor.
Hele já myslím, že na ten mikrofon musíš mít nějaké napájený. Nevím to jistě, nechci radit blbě, ale je to možné.
Mikrofonní zdířky zvukových karet napájení pro mikrofon mají.
doplněno 05.02.12 22:06:Není dynamický? To by na to svým výstupním napětím nestačil.
Hele vysvětli mi prosim tě jak to funguje... Měl jsem jednou jedny sluchátka na PC s odjímatelným mikrofonem (jack 3,5), a když jsem tento mikrofon vzal a napíchnul jsem ho do vstupu audio soustavy, tak se ni nedělo.
Do jakého vstupu a jaké audio soustavy? Normální audivstup nic nemá a mikrofonní s napájením býva oznečen "power in", nebo tak nějak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.