Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Propojil jsem NB s plazmou TV přes HDMI kabel. Vše funguje správně, jen mám problém s tím, že mám oříznuté okraje v TV buď spodní a horní, pravé a levé nebo všechny, které se v NB zobrazují normálně. Záleží jaké rozlišení v NB nastavím.
Televize má rozlišení 1024x720. Na NB jsem zkusil všechny, ale žádný není optimální pro to, aby se v TV zobrazil celý obsah z NB. V TV se nezobrazí třeba skoro celý spodní panel + stejná velikost i zeshora nebo při jiném rozlišení zboku.
Je nějaká možnost jak to opravit?
TV: Panasonic Viera TH-37PX7E
NB: Fujitsu Lifebook AH531
děkuji za tipy
už nevím, který to byl, ale snad tenhle:
nebo jiná diskuse ve fóru, v podstatě jde o to, vypnout Picture Overscan buď v menu TV, nebo v servisním menu.
Někdy se ta položka v menu objeví až po zapojení HDMI vstupu, tak pozor...
Ale radím jen teoreticky, páč mně to zajímá, tu TV doma nemám a nemám přímé zkušenosti, snad to ale trochu pomůže lokalizovat problém...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.