Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk v pc

Od: sportak78* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mam problém. Zničehoš nic mě přestal jít zvuk z notase jdou pouze sluchátka. Používám Win XP, pro přehrávání zvuku Sound max HD audio. Skusil jsem bod obnovy i rady přímo v pc, ale nic jsem neoběvil a problém stále trvá. Děkuji za radu. Jarda

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

2x

Mohol by byt vadny aj konektor pre sluchatka.Zosilovač je trvale odpojeny.Tam v nutri je kontakt ktory odpaja repraky,ked su zapojene sluchatka.

perfect*
hodnocení

0x

Zkus nainstalovat aktuálni ovladače... A pokud to ani nepůjde tak opravna.. bude tam někdy přetrhlý/přetavený drátek... Měl sem stejný problém

blackburn*
hodnocení

0x

Tak to ti to asi odešlo. :(

allesio*

Stalo se mi to same,v servisu mi rekli,ze se to vyresi preinstalaci softwaru,teda xpecek.

blackburn*

To je taky jedna z možností, že se někde ve windowsu stala chyba.

sportak78*
hodnocení

Díky všem za snahu. Nakonec se ukázalo, že chyba byla asi v konektoru pro sluchátka. I když jsem jej nepoužíval, po řádném "proštourání" se zvuk opět oběvil... *slunce*Hlavně, že zatim nemusím do opravny*uf*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]