Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupil jsem si starý díly Tomb Raidera (2.-6.), ale hrát je pomocí klávesnice je docela peklo. Proto bych měl dotaz, jestli i tyto starší gamesky půjdou ovládat přes gamepad a pokud ano, tak jaký byste mi na to doporučili (někde jsem viděl gamepad od Logitech, co vypadal jak ten na PlayStation- podle mě nejlepší herní ovladač ever, tak nějaký takovýto). A jinak ten gamepad se musí prvně nějak nakonfigurovat nebo ho bude stačit jen nainstalovat?
Díky za odpověď
Na dvojku gamepad fungoval určitě, mám pocit, že dokonce i na jedničku, která se ještě nastavovala přes dosovský okno.
Klávesy ve starších dílech nešly snad změnit vůbec, ale gamepad fungoval taky bez nastavování. Přinejhorším můžete v ovladačích a dodaném softwaru namapovat čudly na odpovídající klávesy.
Hele chlape a doporučuji si koupit GamePad od Logitechu, protože máš jistotu, že ti to půjde.
Já třeba hraji ARMU 2, lítám. Koupil jsem si GamePad od Trustu a nemohl jsem lítal, protože GamePad a hra spolu nekomunikovali. Potom jsem ho použil u BATTLEFIELDU 2 a tam mi to jen z části fungovalo. Tak jsem to vzal a vrátil do obchodu. Teď mám od Logitechu a funguje mi na všech hrách.
Jsem velice spokojen a Logitech je 100% jistota!
Přesně tak, i já mám vyhlídnutej gamepad od Logitechu, už jen kvůli tomu, že mi právě připomíná ten od PlayStationu. Já jsem dřív pařil právě na konzolích a i když už mám PC nějakej ten rok, tak si na ovládání přes klávesnici (až na pár výjimek typu CoD apod.) nemůžu zvyknout. S ovladačem je to pro mě prostě větší zážitek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.