Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domovská stránka

Od: kakr odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. může mi někdo poradit, co je příčinou velmi pomalého načtení okna domovské stránky až 30. minutách? Problém načtení je stejný, ať startuji z vypnutého PC, nebo spánkového režimu. / Aspire 5101 AnWLMi, AMD Turion 64, 2.0 GHz, 512MB DDR2. /. Děkuji Vám za případnou odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Asi bych to viděl na silně zaneřáděnej systém. Zkusit vyčistit podle rad nade mnou a když nepomuže, čemuž byh se vůbec nedivil tak novou čistou instalaci.

dzordz*

+64bit systém na 512MB ram? Nemá tenhle notebook původně mít 1024? Nehrabe to z disku nonstop?

hodnocení

0x

Jiný stránky se načítají hned?

kakr
hodnocení

Ikony na ploše se zobrazí ihned po startu. Problém je stejný, kdybych chtěl otevřít na př. složku FOTO na ploše, KOŠ a další ikony. Klikem na Správce úloh / Ctrl, Alt, Del / se cca po 15. min. zobrazí okno Správce úloh s hlášením, že dotyčný soubor neodpovídá! A tak čekám.

ahasver4*

Skuste tohle,tam něco podle mě sedí... slunecnice.cz/...

doplněno 05.02.12 11:59:

To je XP?Jestli máte Vistu nebo W7,skuste aktualizovat prohlížeč...

doplněno 05.02.12 12:00:

Jasně,XP,když SP3..:)

doplněno 05.02.12 12:01:

Tak ten SuperAntiatd a CCleaner by taky nebyl na škodu... slunecnice.cz/...

ahasver4*
hodnocení

0x

30 minut?Jaká je ta domovská stránka?Kdysi měl bratr,když na PC začínal, v IE nastaveny tři stejné domovské stránky,v Možnostech internetu a taky to trvalo děsnou dobu.Zredukování na jednu to vyřešilo.Jen návrh,určitě přijdou i jiné..:)

kakr
hodnocení

Dobrý den. Domovská stránka : Seznam.cz , jinou nemám, IE 8, SP3.

bena*

Není v IE nainstalováno příliš mnoho doplňků nebo není tam nějaká nástrojová lišta od google nebo ASK, apod?

Zkuste použít CCleaner - vyčistěte jak registr, tak i disk a ten SUPERAntispyware můžete použít taky, je možné, že v počítači je nějaký spyware. Určitě udělejte i antivirovou kontrolu bu´d pomocí Vašeho antiviru nebo pomocí online skeneru, například ESET Online Scannerem nebo BitDefender Online Scannerem.

kakr
hodnocení

Moc děkuji za radu. prohlížel jsem doplňky, jak jste napsal a jeden od Google byl v závorce označen "neprověřen" - GEPLuginCoClass Object , tak jsem ho zakázal. Nyní jsem s PC spokojen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]