Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gta 4 Obraz vlevo

Od: martin182* odpovědí: 1 změna:
Ahoj. Drive jsem hral hru GTA 4 bez problému, ale ted když jsem na stejném počítači zase nainstaloval, tak se mi to nechce pustit do toho optimálního obrazu. Píše mi to: Vaše nastavení grafiky jsou v blízkosti , nebo vyšší , navrhovaná zdrojů limity pro váš systém . Musíte snížit nastavení grafiky, aby jste mohl spustit hru optimálně. No, ale když chci v nastavení hry snížit detaily a rozlišení tak se mi to pak vždycky dá na ty původní, prostě to nejde. Jak říkam, předtím jsem hrál hru na stejném počítači a nedělalo mi to. Prosím poraďte. (SCREEN NÍŽE)
Gta 4 Obraz vlevo

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Co když spustíte benchmark, aby vám to podle zjištěných výsledků nastavilo ty doporučené limity výš, než jsou teď?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]