Nejste přihlášen/a.
Podle popsaných příznaků je to zcela jistě, špatný signál, to že chodí televize to ještě nic neznamená, pro TV kartu v PC je prostě nedostatečný. Mezi citlivostí Tv tunerů jsou propastné rozdíly. Zkus třeba na chvíli vyřadit rozdvojku, nebo napojit na jinou anténu a hned se uvidí.
Bez rozdvojky jsem to zkoušel, bezvýsledně a jinou anténu nemám bohuel k dispozici. Myslíte přikoupit třeba nějakou menší anténu jen ke kartě?
Je to možnost, otázka je jaký je u vás signál. Mně osobně na společnou anténu taky zlobila TV v PC - někdy míň někdy víc.
Jak píše "bmbx", je to o kvalitě signálu a kvalitě TV karty. K TV kartě je dodávaná i nějaká atténka. Na tu to nejede? Já vyzkoušet všechno, od kusu drátu přes autoanténu až po kabelovku. Nakonec jsem zůstal u používání cca 15 cm magnetické anténky od telefonu, protože 100% signál byl všude. Ale je to také o nastavení té antény. Často rozhodují doslova milimetry. Ale mě některé programy jdou i když místo připojení antény jenom přiblížím ruku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.