Kdysi jsem měl v PC program, který my umožňoval nascanovat do PC normální mapu, a potom ji pomocí tohoto softu převést do 3D zobrazení. PC jsem prodal, a na ten program jsem zapoměl. Teď by se my celkem hodil, ale nemohu si vzpomenout, jak se jmenoval. Poradíte prosím, o jaký soft se mohlo jednat či kde bych měl na netu hledat? Díky Morph.
Jsem říkal, že se máš inspirovat, ne, že to máš číst. Možná ti při prohlížení odkazů něco sepne a ty si vzpomeneš, jak se to jmenovalo. A pak už to najdeš... Nebo jsem tě přecenil?
morpheus141*
mě neber hned vážně...se o něco takového pokouším už dost dlouho a jediné na co jsem si vzpomněl je, že původní ovládání bylo v nějakém rozsypaném čaji a měl jsem co dělat abych do toho dostal aspoň ingliš. Google se se mnou už odmítá bavit, protože ho neustále bombarduji různými kombinacemi a jeho linky my nejsou k ničemu. Mmt... teď jsem si vzpoměl, že ten soft byl tuším z CD Chip. zkusím napsat redakci a pak vám poreferuji. Díky za diskusi, zdá se, že přeci jen k něčemu byla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.