Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3D mapy

Od: morpheus141* odpovědí: 8 změna:
Kdysi jsem měl v PC program, který my umožňoval nascanovat do PC normální mapu, a potom ji pomocí tohoto softu převést do 3D zobrazení. PC jsem prodal, a na ten program jsem zapoměl. Teď by se my celkem hodil, ale nemohu si vzpomenout, jak se jmenoval. Poradíte prosím, o jaký soft se mohlo jednat či kde bych měl na netu hledat? Díky Morph. :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Projdi TYTO ODKAZY, třeba tam najdeš někde něco povědomého.
Hezký den.

mil®
hodnocení

0x
Morphe až to najdeš, tak sem napiš kterej to je. Taky mě to zajímá. Dík. *hej*
morpheus141*
hodnocení

jelikož je tam jen cca280 tis odkazů, tak Ti tak vpůly července dám vědět jak jsem pochodil :)
mil®
Nevadí, času mám dost. Určitě si vzpomeneš dřív. ;)
al bunda*

Jsem říkal, že se máš inspirovat, ne, že to máš číst. Možná ti při prohlížení odkazů něco sepne a ty si vzpomeneš, jak se to jmenovalo. A pak už to najdeš... Nebo jsem tě přecenil?

morpheus141*
hodnocení

mě neber hned vážně...se o něco takového pokouším už dost dlouho a jediné na co jsem si vzpomněl je, že původní ovládání bylo v nějakém rozsypaném čaji a měl jsem co dělat abych do toho dostal aspoň ingliš. Google se se mnou už odmítá bavit, protože ho neustále bombarduji různými kombinacemi a jeho linky my nejsou k ničemu. Mmt... teď jsem si vzpoměl, že ten soft byl tuším z CD Chip. zkusím napsat redakci a pak vám poreferuji. Díky za diskusi, zdá se, že přeci jen k něčemu byla. ;)
mil®
Pro mě užitečná diskuse, protože jsem nikdy o takovém prográmku neslyšel a mapy mám rád v jakékoli formě. *palec*
al bunda*

Jen jsem si trochu rýpnul, a koukám, že to mělo efekt.
A o to šlo.
Hodně zdaru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]