Nejste přihlášen/a.
Proč se mi spouští instalačka na metin asi 1 hodinu?
(Jiný i větší instalačky se mi spouští asi 3-7 vteřin)
Kolik ti běží v počítači procesů? Nemáš PC zavirovaný? Zkus ho pročistit programem CCleaner.
doplněno 26.01.13 17:31:2 procesy je blbost.
U některých instalátorů, které taky ani nebyly moc velké, něco sice třeba půlgigové exe, ale stejně tak se to stalo třeba u 20MB, mi to taky trvalo hodně dlouho, až třeba minutu, dvě, a to rozhodně nemám pc pomalé nebo zasviněné. Příčinou je antivir nebo antimalware, respektive jejich rezidentní štít. Když ho dočasně vypnete, spustí se dané exe okamžitě.. ovšem nebudete v tu dobu chráněný.
Jakou velikost má ten soubor, který spouštíš? U některých onlinovek (Metin 2 mezi ně patří), platí to, že instalační soubor má jenom pár set kB a po spuštění si potřebná data nejdřív stahuje z internetu. U Metin 2 je to něco kolem 700 MB, takže by to mohlo klidně trvat i hodinu (podle připojení). Jiný důvod mně nenapadá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.