Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalačka na Metin2

Od: rskrys* odpovědí: 5 změna:

Proč se mi spouští instalačka na metin asi 1 hodinu?

(Jiný i větší instalačky se mi spouští asi 3-7 vteřin)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kolik ti běží v počítači procesů? Nemáš PC zavirovaný? Zkus ho pročistit programem CCleaner.

doplněno 26.01.13 17:31:

2 procesy je blbost.

rskrys*
hodnocení

Běží mi 2 procesy. Pc mám čerstvě přeinstalovaný a ccleanrem ho čistim každý týden

dzordz*
hodnocení

0x

U některých instalátorů, které taky ani nebyly moc velké, něco sice třeba půlgigové exe, ale stejně tak se to stalo třeba u 20MB, mi to taky trvalo hodně dlouho, až třeba minutu, dvě, a to rozhodně nemám pc pomalé nebo zasviněné. Příčinou je antivir nebo antimalware, respektive jejich rezidentní štít. Když ho dočasně vypnete, spustí se dané exe okamžitě.. ovšem nebudete v tu dobu chráněný.

rskrys*
hodnocení

Právě, já sem strašlivá pohroma pro můj PC a vypnout antivir by mě stálo přeinstalování PC

doplněno 26.01.13 13:39:

nešlo by to jinak

brunclik*
hodnocení

0x

Jakou velikost má ten soubor, který spouštíš? U některých onlinovek (Metin 2 mezi ně patří), platí to, že instalační soubor má jenom pár set kB a po spuštění si potřebná data nejdřív stahuje z internetu. U Metin 2 je to něco kolem 700 MB, takže by to mohlo klidně trvat i hodinu (podle připojení). Jiný důvod mně nenapadá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]