Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych si na delší cesty do zahraničí koupit mini notebook. Kvalitni. Jake mate zkusenosti a jaky byste mi poradili? Hledat na netu umim, ale zkusenosti jsou zkusenosti. Dik!
Ahoj,
a můžu se zaptat na co ho přesně potřebuješ? Budeš na něm dělat kancelářské práce, sledovat videa, hrát hry (př. SIMS), facebook?
Jsem baba , to jen tak mimo misu
Do 15 tis bych to videla. Max.
doplněno 04.02.12 20:47:Tablety znam. Byl by lepsi? Nemam zkusenost.
No já teblet mám a musim ho pochválit. Je to taková náhrada za miniNTB.
Zde jsem vám našel recenzi favoritního tabletu, který tedkom v lednu vyšel do obchodů.
Shlídněte si to a řekněte mi jestli se vám líbí.
Tak ma to zasadni hacek , neco co jsem nezminila v otazce. Nesnasim a nechci a nepujdu nikdy do leskleho monitoru! Ted jedu na Dellu matnem s podsvicenou klavesnici a dalo sakra onehda praci sehnat co jsem chtela. Nakonec jsem si ho nechala postavit podle sebe.
Mini nemusi mit podsvicenou, potrebuju dlouhou vydrz baterie a matny, MATNY display!
Jeden hezci nez druhy, ne kazdy ma vsechno. Cervenou barvu nemusim, presto vazi nejmin. Ovsem ma vydrz baterie jen 5 hod, ten cerny a bily 8,5 a to je znacny rozdil. Jeste by k nim mohli dat podsvicenou klavesnici, co?
Tak ted uz vim a dam na vasi radu a koupim si ho. Ted jen zalezi na tom, kdy pojedu. Jestli jeste brezen a duben nebo az rijen. Ta klavesnice mi bude chybet. Je to silne navykove a uzivam ji uz 3 roky .
Dekuju, ze jste se mi venoval!
To byla maličkost
Jinak jestli vám jde o to, aby jste viděla na klávesnici, tak zde pro vás mám takové chytré pomůcky, které to vynahradí =o)
Je mi to velice blbé, ale mohl bych vás požádat o hodnocení dobré odpovědi, ať jsem o malý krůček výše?
Ale ja jako dobrou odpoved hodnotila hned po shlednuti tech notasku!
Lampicku samozrejme take. Rada hodnotim dobre odpovedi!
USB lampicku tu mam jednu, jenom jsem rozmazlena uz!
Mám Lenovo ThinkPad E325, jsem moc spokojen. Recenze najdete na webu. Oceňuju matný display, relativně nízkou váhu, dobrou klávesnici, je rychlý, svižný. Hodně dobrá věc je trackpoint, to mívají a dražší notebooky. Výdrž cca 6 hodin reálně. Hezký je i vzhled, už mi ho pochválilo i okolí. Některé jiné NB jsou vyloženě škaredé.
Vybíral jsem ho snad 14 dní, pročetl jsem desítky recenzí a diskusí. Pro moje účely (práce, hry nehraji) je ideální, zatím jsem spokojen.
Hodila by se mi podsvícená klávesnice, ta tam není. Jedu na Windows 7, ale mám tam i Linux Ubuntu, vše jede bez problémů, Ubuntu pozná všechny periferie - wifi, trackpoint atd.
Nemá sice USB 3... Má však eSATA konektor. Toť asi vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.